İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Fibabanka Personel ve Gişe Yetkilisi Alımı

2015 Fibabanka İş Başvurusu ve Banka Elemanı Alımı

Merhaba Sayın İş Arayanlar. Kariyerinize bankacı olarak devam etmek istiyorsanız size güzel haberlerimiz var. Her sene olduğu gibi 2015 yılında da tüm bankalarda olduğu gibi Fibabanka’da Personel ve Eleman Alımı yaparak gücüne güç katmaya devam edecektir. Yeni Takım arkadaşları alımı yaparak her geçen gün büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyen Fibabanka bu sene de iyi işler yapacak gibi görülmektedir. İş Başvurusu yapabilmeniz için sizlere aşağıda açık pozisyonlar’ın yer aldığı bir bağlantı vereceğiz. Buna tıklayarak sizlerde bakabilirsiniz. Şimdi dilerseniz İnsan Kaynakları açıklaması ve İşe Alım Sürecinde aranan kriterler hakkında bilgi verelim.

Fibabanka 2015 Personel Alımı

İK POLİTİKAMIZ

Bir Fiba Group şirketi olan Fibabanka, müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekillendirilmiş finansal ürün ve hizmetleri, gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda kaliteli, kesintisiz, güvenilir hizmet anlayışıyla yapan uzman kadrolar aracılığıyla sunmaktadır. Profesyonel bankacılık anlayışımızın merkezinde kurumsal, ticari, KOBİ, bireysel, tarım ve özel bankacılık segmentteki müşterilere en hızlı, en güvenli ve doğru şekilde hizmet verilmesi yer almaktadır.

Misyonumuz;

  • Sektörde seçkinliği ve saygınlığıyla ayrıcalık taşıyan, güçlü, çok yönlü ve performans odaklı bir ekip yaratmak,
  • Yüksek potansiyel ve niteliklere sahip yetenekli çalışanların öncelikli tercihi olmak,
  • Yerel ve uluslararası platformda ürün ve hizmet kalitesi ile öncü olmak, performans gelişiminde sürekliliği sağlamaktır.

Fibabanka’da çalışanların nitelikleri ve yetkinlikleri ile uyumlu, potansiyel ve performansla doğrudan ilişkili kariyer olanakları yaratıyoruz. Çalışanlarımızın yakından izlediğimiz mesleki gelişimlerini dikkate alarak, Genel Müdürlük ve şube ağımızın yanı sıra Türkiye ve diğer ülkelerde Fiba Group çatısı altında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar bünyesinde de geçici ya da kalıcı kariyer imkanları sunuyoruz.

Özgüveni yüksek, kaliteyi yaşam tarzı olarak benimsemiş, mesleki ve kişisel gelişime önem veren, yetenekli adayları bu dinamik ve güçlü yapıda yer almaya çağırıyoruz.

Eğer sizlerde Fibabanka’da çalışmak istiyorsanız  aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Gişe Memuru ya da Banko Asistanı olarak iş başı yapabilirsiniz.Engelli Personel ya da Yönetici Adayı olarak çalışabileceğiniz açık pozisyonlara göz atabilir başvuru yapabilirsiniz.

Fibabanka Personel ve Eleman Alımı İçin TIKLAYINIZ

Bir önceki yazımız olan HSBC Banka Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015 başlıklı makalemizde HSBC Bankası 2015 İş İlanları, HSBC Bankası Eleman Alımı 2015 ve HSBC Bankası Gişe Memuru Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.