İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 KPSS A Grubu ve ÖABT Sınava Giriş Yerleri Açıklandı

24.06.2015

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Öğretmenlik Alan Bilgisi

Merhaba Sayın Okurlarımız. ÖSYM tarafından henüz verilen ilana göre Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ve 2015 Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Sınav giriş belgelerinin yayınladığı belirtildi.4-5 Temmuz arasında yapılacak olan 2015-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı ile 12 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak 2015-ÖABT‘ye başvuran adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.Eğer sizlerde bu sınav için başvuruda bulunduysanız nerede gireceğim diye merak ediyorsanız ÖSYM İnternet sitesinden TC Kimlik Numaranız ve aday şifreleriniz ile hemen öğrenebilirsiniz.ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet sitesinde adayların başvuru yaptıkları her oturum için ayrı ilanlar verilecektir.

KPSS Öğretmenlik ve A Grubu 2015

Adayların Dikkat Edeceği Hususlar:

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği oturum, sınava gireceği sınav merkezi, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır.
Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur. Aksi halde sınava girmeniz zor olabilir. Bunlara özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir.
Dikkat edilecek bir diğer noktada alınacak olan çıktıların yani giriş belgelerini renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraf olmasına özen göstermelidir.
Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır.
İlgili oturuma ait Sınava Giriş Belgesi’ni (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Sınav Oturum Saatleri ve Tarihleri:

Yapılacak olan sınavın sabah oturumları saat 9.30’da, öğleden sonra oturumları saat 14.00’te başlayacak. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden 1 saat önce bulunması istenmektedir ve zorunludur.Her sınav öncesi denildiği gibi sınava girecek olan adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir.Çıktıları kendileri alacaktır.

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYINIZ

Bir önceki yazımız olan Dikkat: Yaz Aylarında Çeyrek Altın Fiyatları Yükselebilir başlıklı makalemizde 2015 Yaz Düğün Sezonu Altın Fiyatları, 7 Haziran Seçimlerinin Altın Fiyatlarına Etkisi ve Çeyrek Altın Ramazan Ayından Sonra Çıkar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.