İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılında Emeklilere Geriye Dönük Toplu Ödeme

20.03.2015

Emeklilere Geriye Dönük Banka Promosyon Haberi 2015

Merhaba Sayın Okurlarımız. “Emeklilere Müjde” başlığı atmak isterdik ama durum daha henüz netleşmedi. Bildiğiniz üzere ortalama olarak 11 milyon emekli vatandaşımızı ilgilendiren bir haberi sizlere aktarmak istiyoruz. Eğer sizde bu haktan faydalanmak istiyorsanız konu hakkında bilgi sahibi olmanız şart.Banka Promosyon Davası olarak açılan dava Emekli-Sen  tarafından henüz açıldı. Peki bu dava içeriğinde neler var? Kimler Faydalanabilecek ? Bu konuda sizlere bilgi vermek istiyoruz.
Yıllardır pek çok sebepten dolayı mağdur edilen emeklilerimizi şimdi sevindirecek emsal bir karar ortaya çıkabilir.Emekliye Promosyon Parası UmuduEmekli-Sen tarafından açılan bu davadan SSK ve Bağ-Kur ve memur emeklileri faydalanabilecek. Bunu hatırlatarak haber hakkında detaylara geçelim.Emek-Sen’in açmış olduğu bu dava neticesinde 2007 yılından bu yana hesaplanması talep edilen Banka Promosyon paralarının hem geriye dönük olarak hem de faizi ile birlikte ödenmesi adına dava açıldı.

Ankara 3’üncü iş mahkemesine açılan bu dava emekliler için emsal bir dava olabilecek. Neden diye soracak olanlar için ise daha önce bu haktan yararlanamayan emekliler için bir umut bu haktan yararlanma hakkı doğmuş olacaktır.

Peki sistem nasıl işleyecek ?:Geriye dönük olarak hesaplandığında ortalama olarak 8 yıllık bir zamana tekabül etmektedir. Ve buna bir de faiz oranları da eklenince emekliler için hatırı sayılır bir para oraya çıkabilecektir. Bunun her ay maaşlara düzenli olarak yansıtılarak geri verilmesi adına açılan bu dava umuyoruz ki kısa sürede sonuçlansın.Emekli-Sen başkanı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bu kararın tüm emekliler için bir umut olduğunu eğer aksi bir durum çıkarsa tüm emeklilerden dava açmaları adına destek isteyeceklerini bildirdi.

 

 

Bir önceki yazımız olan Adliyeye Gitmeden Nasıl Dava Açılır 2015 Yılı başlıklı makalemizde 2015 Yılı İnternetten Dava Açmak, Dava Açmak İçin Adliye Zorunluluğu ve Hangi Davalar Adliyeye Gitmeden Açılır hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.