İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

Evde Nikah Şekeri İşi Veren Firmalar ve Ek İş İlanları

Merhaba Sayın Okurlarımız. Son zamanlarda çoğunluklu ev hanımları olmak üzere evde boş zamanları olan insanların evde yapılacak ek işlere yoğun ilgi gösterdikleri bilinmektedir. Bu durumla ilgili evde ek iş ilanları adında iş arayan insanların sürekli çevresinde ve internet ortamında araştırma yaptıkları bilinmektedir. Bilinen evde ek iş imkanlarından biri olan evde nikah şekeri işi yapmak birçok ev hanımı tarafından tercih edilen ve pratik bulunan evde yapılacak ek işler arasında yer almaktadır. Hem ailenize destek olmak için hem de boş zamanlarınızda ek gelir elde edebilmek için evda nikah şekeri yapmak gibi sitemizdeki Ek İş İlanları bölümünü inceleyebilirsiniz.

EVDE-NIKAH-SEKERI-ISI-2016

Evde nikah şekeri işini ister tek kişi, ister ailenizden bireyler ile birlikte ister iseniz de komşularınızla birlikte ekip kurarak yapmanız mümkündür. İnternette küçük bir araştırma yaparak evde nikah şekeri işi veren firmalarla karşılaşmanız mümkündür. Genellikle bu tarz işler yaz aylarına doğru artış göstermektedir. Çünkü yaz aylarına doğru nişan, nikah ve düğün gibi aktiviteler artış göstermektedir.

Bazı insanlar ise evde nikah şekeri işi yapıp zor olup olmadığını merak etmektedir. Sizler için şunu söyleyebiliriz; evde nikah şekeri işi yapmak oldukça basit bir iştir fakat uğraştırıcı yönleri de vardır. Nikah şekerlerini hazırlama ve süsleme aşamaları zorlu aşamalardır ancak malzemelerin hazır olarak gelmesi de bu işi yapanlar için büyük bir avantaj olarak bilinmektedir.

Sizler ise bu aşamada hazır olan malzemeleri kullanarak istenilen şekilde süsleyip hazırlayarak kendinize evde çalışarak ek gelir elde edebilirsiniz. Bu tarz işleri veren firmalar genellikle el becerisine önem verirler. El beceri kabiliyeti yüksek olan kişilerle duruma göre sürekli çalışmayı da tercih etmektedirler. Özellikle yaz aylarında yaklaşık üç – dört ay boyunca düğünlerin çok olacağı düşünülürse bu tarz firmaların sizlere iş verme oranı da o derece  sık olacaktır.

Bu işlerden kazanılabilecek paradan bahsedecek olursak; evlere nikah şekeri işi veren firmalar genellikle nikah şekerlerine tane başına 15 – 25 kuruş arasında bir ücret ödemektedir. Tabi bu ücretlendirmeler işi veren firmalara göre farklılık gösterebilmektedir. Büyük şehirlerde bu tarz işler veren firmaların sayısı daha çoktur. Anlaşma yaparken kimileri adede göre anlaşma yaparken kimiler ise 1000 adet için toplu fiyata karşılık anlaşma yapabilmektedir. İş yapmadan önce işi veren firmanın güvenilir olmasına da dikkat etmeniz gerekmektedir.

Evde nikah şekeri işi veren kişiler ya da firmalar genellikle internete ilan vermekten de kaçınmamaktadırlar. Dolayısıyla bu tür firmaların güncel ilanlarına internet aracılığı ile de ulaşmanız mümkündür. Firmalar ile fiyat konusunda da netlik sağlamadan iş yapmamanızı tavsiye ederiz. Fiyat yani ücretlendirme konusunu netleştirdikten sonra yapacağınız işler daha güvenilir olabilir.

Ayrıca firmaların genellikle bu tarz işleri tanıdıklarına ya da yakın çevrelerine verdikleri bilinmektedir. Bu yüzden çevrenizde eğer bu tarz işler yapan ya da evlere iş veren firmalar varsa bunun araştırmasını yaparak kendiniz için de iş isteyebilirsiniz. Hepinizin de bildiği üzere evde ek iş yapabilmek için sizlerin de çabası gerekmektedir. Çünkü bu tür işleri yapmak isteyen bir çok kişi olduğu için çaba göstermek, araştırma yapmak bu işleri almak açısından önemlidir.

Evlere nikah şekeri veren kişiler ya da firmalar bulunduğunz ile göre değişiklik gösterebilmektedir. Eğer bulunduğunuz ile nikah şekeri işi veren firmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için, tecrübelerinizi, becerilerinizi yorum atarsanız işle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Attığınız yorumlarda telefon numarası yazmamaya gayret gösteriniz. İşveren firmalarda yorumlarda iş ilanı için ilgili iletişim bilgilerini yorum olarak yazabilirler.

Bir önceki yazımız olan Evde Muhasebe İşi Yaparak Düzenli Ek Gelir Sağlamak başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1256 YORUM
  1. senay dedi ki:

    cok acil ihtiyacım var lütfen geri dönüş yapın

  2. Seliha bilek dedi ki:

    Merhaba Ankara etlikden yazıyorum. Aöf öğrencisiyim. Eğitimime destek için paketleme işi yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

  3. Sevgi dedi ki:

    Bahçelievler ek iş istiyorum kendim alıp kendim bırakabilirim unv mezunuyum

  4. MERVE dedi ki:

    merve şentürk eryaman ankara elim hızlıdır 4 kişilik ekibiz var acil dönüş yaparsanız sevinirim

  5. Şirin Aydın dedi ki:

    El becerim oldukça yüksektir./Ankara

  6. Buket dedi ki:

    Ankara Keçiören’de yaşıyorum. Tasarım mezunuyum. 3 kişiyiz her türlü paketleme ve süsleme işi yapabiliriz

  7. Hayriye dedi ki:

    Istanbul maltepede ikamet ediyorum kına paketleme yada davetiye katlama gibi isleri yapabilirim

  8. Tuğba dedi ki:

    İzmirde yaşıyorum nikah şekeri paketleme yapmak istiyorum evde 2 kişi yapıcaz bu işi geri dönüş yaparsanız sevinirim

  9. Cansu dedi ki:

    Bursa Mudanya sabun nikah şekeri paketleme işi yapmak istiyorum ufak çocugum var ihtiyacım var

  10. Yasemin Demir dedi ki:

    İstanbul sarıyer
    demir1986yasemin@hotmail.com