İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

Kahramanmaraş Ekinözü SYDV Personel Alımı

30.11.2015

Kahramanmaraş Ekinözü SYDV Personel Alımı İlanı 2016 İş Başvurusu

Merhaba Sayın Okurlarımız. Kahramanmaraş Valiliği’ne bağlı olan ve Kahramanmaraş ilinin Ekinözü ilçesinde bulunan Ekinözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yapmış olduğu açıklama neticesinde kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere bir adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapacağını duyurmuştur. İlana başvurmadan önce SYDV personel alımı için ilanın detayında yazan başvuru kriterlerini dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz. SYDV ilanlarında SYDV kurumunun bulunduğu ilde ya da ilçede ikamet etme gibi koşullar arandığı için bu özelliklere dikkat etmek ilana başvuracak adaylar açısından çok önemlidir.

KAHRAMANMARAS-EKINOZU-SYDV-PERSONEL-ALIMI

Ayrıca SYDV kurumlarına personel alımlarında genellikle üniversitelerin belirtilen dört yıllık lisans bölümlerinden mezun olan adaylar arasından yapılmaktadır. Dolayısıyla ilanın detaylarındaki üniversite bölümü şartlarını da okumanız faydanıza olacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

– Hukuk, Siyasal Bilimler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme Fakültelerinden veya fakültelerin lisans (4 yıl süreli) düzeyinde eğitim veren Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak,

– En az B sınıfı sürücü lisansına sahip olmak,

– Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı,

– Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2014 veya 2015 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türüne göre en az 70 puan almış olmak,

– Microsoft Office gibi bilgisayar programlarını iyi biliyor olmak,

– Sosyal iletişim becerilerine sahip olmak,

– Kahramanmaraş il veya ilçelerinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak gibi şartlar aranmaktadır.

Kahramanmaraş ilinin Ekinözü ilçesinde bulunan SYDV kurumu için son başvuru tarihi 7 Aralık 2015 olarak belirtilmiştir. Kahramanmaraş’ta en az 6 aydan beri ikamet ediyorsanız Ekinözü SYDV kurumuna iş başvurusunda bulunarak iş bulma şansınızı arttırabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Altıeylül SYDV Personel Alımı İlanı başlıklı makalemizde Balıkesir Altıeylül Evde Ek İş İlanları 2016, Balıkesir Merkez İlçeler SYDV Büro Görevlisi Alımı ve İİBF Mezunu SYDV Personel Alımı Balıkesir hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.