İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı Staj İş İlanları ve Staj Olanakları Verenler

Staj İş İlanları ve Staj Başvurusu Kabul Eden Fİrmalar7

Merhaba Sayın Okurlarımız. Bildiğiniz üzere hem liseler hem meslek yüksek okulları hem de üniversite yani lisans mezunları artık bölümlerini tam olarak tamamlayabilmek ve diploma alabilmek için staj yapma zorunluluğu vardır. Eğer sizde bu yıl mezun olacaksanız ve staj yapabilecek iyi bir şirket arıyorum diyorsanız size güzel haberlerimiz var. Hemen hemen tüm  sektörde buluna şirketler artık stajyer personel alımı yapmaktadır. Bunların başında hepimizin bildiği gibi Banklar gelmektedir. Bankaların arkasından İnşaat Firmaları,Elektrik Firmaları,Sigorta Acenteleri ve Lojistik Firmaları gelmektedir.Şimdi dilerseniz bu sektörde Stajyer Eleman Arayan Firmalar ne gibi şartları kabul ediyor bir göz atalım.

Staj İş Olanakları 2015

Banka Stajyer Personeli Olmak: Öncelikle bir bankada stajyer olarak çalışmak istiyorsanız ya okuduğunuz bölümden mezun olmuş olmanız ya da son sınıf öğrencisi olmanız gerekmektedir. Bu şartı ilk olarak veriyorlar. Bankacılık ve Sigortacılık 2 yıllık bölümlerden mezun olanlar banklarda stajyer olarak çalışabilir. Ayrıca İşletme,İktisat,Maliye ve Kamu Yönetimi gibi lisans bölümlerinden mezun olan bankacı adayları da bu bankalarda işe başlamak için stajyer olarak kariyerinin ilk adımını atabilir. Hem yarı zamanlı hem de tam zamanlı çalışabilecek stajyerler arayan bir çok banka vardır. Özellikle de yaz sezonunun gelmesi ile birlikte Stajyer İş İlanları 2015 yılında bir hayli artacaktır.

Lojistik Sektörü Stajyer Elemanı Arayanlar: Bildiğiniz üzere ülkemizde en gelişmiş bölümlerden birisi de Lojistik ve taşımacılık sektörü diyebiliriz.Buna eşdeğer olarak Dış Ticaret Mezunlarının da staj imkanlarından faydalanabileceği şirketler bulunmaktadır. Kariyer yapmayı hedeflediğiniz sektör eğer bu alandaysa mutlaka iyi bir lojistik firmasında stajyer olarak çalışmanız şarttır. Bu da özellikle üniversitelerin ve okulların kapanmasına yakın zamanlarda artan ilanlarla sektöre büyük bir canlılık katmaktadır.

Elektrik Üretim Dağıtım Şirketleri Staj Olanakları: Akarsuların bol olduğu ülkemizde bu güçten faydalanarak bir çok özel şirket elektrik dağıtım ve üretim işi yapmaktadır. Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksek Okulu Mezunlarının da staj olanaklarından faydalanabileceği bir çok ilan mevcuttur. Deneyim kazanmak için ve iyi bir kariyer yapmak için adı bilinmiş bir şirkette staj yapmak her zaman işinize yarayacaktır. Lisans Mezunları İçin de Staj olanaklarının olduğu bir çok şirket yaz aylarında okulların kapanma dönemlerinde ilanlarını verecektir.

Elbette sadece bu sektörde değil bir çok sektörde staj ilanları vardır. Eğer staj yapacak bir şirket arıyorsanız aşağıda yer alan kırmızı bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bu sayede en güncel staj iş ilanlarına ulaşabilirsiniz. Hepinize bol şans dileriz.

Staj İş İlanları İçin:

http://www.kariyer.net/Staj-is-ilanlari-j8

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.