İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Güvenlik Görevlisi İş İlanları ve Başvurular

 Güvenlik Görevlisi Alan Özel Şirketler ve İş Başvurusu

Merhaba Sayın İş arayanlar. Eğer sizlerde kariyerinize özel güvenlik görevlisi olarak devam etmek istiyorsanız sizlerde iş başvurusu yapabilirsiniz. Hem silahlı hem de silahsız güvenlik görevlisi alımı yapan bir çok özel firmalar bulunmaktadır. Malum bildiğiniz gibi artık hemen hemen her kurum bünyesinde çalıştırmak üzere özel güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Özellikle de Bankalar 2015 yılında güvenlik görevlisi iş ilanları vermektedir. Sizinde güvenlik görevlisi sertifikanız varsa ve iş arıyorsanız başvuru yapabilirsiniz. Hangi kurumlar daha fazla güvenlik görevlisi alımı yapıyor diye merak ediyorsanız bu konuda başı hastaneler çekmektedir. 2015 Hastane Özel Güvenlik İş İlanları bir hayli fazladır. Hem devlet hem de özel hastaneler yeni personeller almaktadır. Şimdi dilerseniz örneklerle açıklayalım.

Özel güvenlik İş İlanları 2015

Örnek verecek olursak bir banka da güvenlik görevlisi olarak çalışmak istiyorsanız aranan bir takım şartlar vardır. Bunlar aşağıdaki gibidir.

  • Güvenlik Kimlik kartı sahibi (Silahlı)
  • En az lise mezunu,
  • 30 yaşını aşmamış,
  • En az 1.73 cm boyunda,
  • İletişim becerisi yüksek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Bay adaylar.

Yukarıda yer alan güvenlik görevlisi alımı sadece erkek adayların başvuru yapabileceği bir ilandan alınmıştır. Bu nedenle askerlik hizmeti gibi görevleri tamamlamış olmak gerekmektedir. Ayrıca hepimizin yine sık sık rastladığı alış veriş merkezlerinde yani AVM’lerde de güvenlik görevlileri bir hayli fazladır. Buralarda hem erkek hem de bayan personel alımı yapılmaktadır. Sizin tek ihtiyacınız olan bir güvenlik görevlisi sertifikası almış olmanızdır.  Şimdi dilerseniz sizlere tüm güncel güvenlik görevlisi iş ilanları listesini verelim. Yaşadığınız ildeki kurumlar mutlaka alım yapar. Sizlerde başvuru yapınız.

Özel Güvenlik Görevlisi Alımı Yapan Kurumlar İçin TIKLAYINIZ

Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.