İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı Çaykur Çalışanlarına Yaş Çay Kampanya Primi Var

24.08.2015

Çaykur Çalışanlarına Yaş Çay Kampanya Primi

Merhaba Sayın Okurlarımız. ÇAYKUR bünyesinde görev yapan personeller için yapılan açıklamalara göre yaş çay kampanya primi adı altında yılda 3 ayı geçmemek üzere aylık  70 lira prim ödemesi yapılacaktır. Bu ödemeler yıllık hesaplandığı zaman 210 liraya tekabül etmektedir. Müjdeli haber Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul tarafından verildi. ÇAYKUR Çalışanları için de toplu sözleşme görüşmelerinde bazı yardımla ek ücretler maaşlara yansıtılacak.Ancak bu yardım kampanyalarından kimler yararlanacak bu da önemli. ÇAYKUR’da tüm çalışanların faydalanacağı bu yaş çay kampanya döneminde görev yapan personeller için geçerli olan bu prim ödemesi  yılda 3 ayı geçmemek üzere ayda 70 lira, toplamda 210 lira ödeme şeklinde olacaktır.

ÇAYKUR Çalışanlarına Prim Parası

ÇAYKUR İŞÇİLERİNE PRİM PARASI GELİYOR

Enerji Bir-SEN başkanı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre ÇAYKUR bünyesinde istihdam edilen tüm personellerin bu haklardan yararlanacağı ayrıca toplu sözleşme sonrası kazanılan haklar hakkında da bilgiler verildi.

TÜM ÇAYKUR ÇALIŞANLARI FAYDALANACAK

Kampanya priminden ÇAYKUR’daki tüm personelinin faydalanacağını söyleyen Tonbul, Kurumda çalışan memurdan,  ekspere, fabrika müdürüne kadar tüm personel bu kazanımdan faydalanacak. Bölgenin lokomotif kuruluşunda çalışan kamu görevlilerinin, mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasında çalışmalarımız devam edecek. Toplu Sözleşme kazanımlarımızın” dedi.

ÖZEL HİZMET ALANI TAZMİNATLARI ARTTI

Çay Fabrikalarında çalışan personelin özel hizmet tazminatlarına da artışın geldiği konusuna da değinen başkan  “ÇAYKUR’daki fabrika müdürlerinin özel hizmet tazminatlarına ilave 83 TL, mühendislere ise aylık 100 TL aylık ilave ücret sağlandı. Ayrıca, Koruyucu giyim malzemesi verilmeye de devam edileceğini ve sözleşmeli personelin yıllık izinlerin ertesi yıla devri de sağlanacak” dedi.

İLK KEZ ARAZİ TAZMİNAT HAKKI

ÇAYKUR’da çalışan sözleşmeli teknik personeller için bu yıl ilk kez  arazi tazminatı verileceği de belirtildi. Yapılan açıklamada “Alınan bu hakla araziye çıkan personele 3 aylık yaklaşık 500 TL arazi tazminatı kazanımı sağlandığını söyledi.

ÜNİVERSİTELERİ İŞÇLERE MEMURİYET 

Kamu kurumlarında görev yapan üniversiteli fakat işçi statüsünde bulunan vatandaşların da memuriyete geçirilmesi için yasal düzenleme yapılacağını belirten Tonbul, “İşçilikte geçen sürelerin memurluktan sayılması,  memur veya sözleşmeli personel eliyle yürütülmesi gereken işlerde, çalışan işçilerin memuriyete geçirilmesi için çalışma başlatılacak” dedi.

Kaynak:Editör
iş ilanı

Bir önceki yazımız olan Memurların Eş Durumu Tayin 3 Yıl Şartı Resmi Gazetede Yok başlıklı makalemizde 2015 Yılı Resmi Gazetede Eş Durumu Konusu, Eş Durumu Sigortalılık Şartı Toplu Sözleşme ve Memurlar Eş Durumu 3 Yıldan 1 Yıla Düşmedi Mi hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.