İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı TEMSAN Diyarbakır Mühendis Alımı İlanları

TEMSAN Diyarbakır İşletme Müdürlüğü Mühendis Alımı Haziran – Temmuz 2015

Merhaba Sayın İş Arayanlar. Ülkemizin en büyük kurumlarından birisi olan  Türkiye Elektro Mekanik Sanayii Diyarbakır ilimizde bulunan İşletme Müdürlüğüne sürekli olarak işçi alımının yanı sıra üst düzey kadrolarda görevlendirmek üzere Mühendis Alımı da yapmaktadır. Alt kısımda belirtilmiş olan Mühendislik bölümlerinden birisinden mezun olduysanız ve aranan şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız iş başvurusu yapmak için fazla bir zamanınız yok. Başvurular 29 Haziran 2015 tarihinde yani bugün başlamış olup 8 Temmuza kadar devam edecektir. Alınacak olan Mühendisliklerin bölümleri ise 2 Adet Makine Mühendisi,1 Adet Endüstri Mühendisi, 1 Adet Elektrik Mühendisi ve son olarak 1 Adet Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olanlar başvuru yapabilecektir.TEMSAN Diyarbakır Mühendis Alımıİş Başvurusu yapacak olanlarda ayrı ayrı şartlar aranmaktadır. Her alan farklı olduğundan dolayı adaylarda da kriterler buna göre aranmaktadır. 

Makine Mühendisliği İçin: Autocad bilgisine sahip olmak, (İnventör plant desing programlarını kullanan, CFD yazılımları ile tasarım ve PLC programlama konularında bilgi veya deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.) Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak, YDS’ den en az 50 ve üzeri “İNGİLİZCE” bilgisine sahip olduğunu belgelemek.

Elektrik Elektronik Mühendisliği İçin: Yukarıdaki kriterlerden farklı olarak (e plan, Manyetik tasarım ve modelleme, PLC, SCADA, SEKONDER projelendirme konularında bilgi veya deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.)

Endüstri Mühendisliği İçin:Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak, YDS’ den en az 50 ve üzeri “İNGİLİZCE” bilgisine sahip olduğunu belgelemek.
Elektrik Mühendisliği İçin: Yine yukarıda belirtilmiş olan Elektrik Elektronik Mühendisliği ile aynı şartları taşıyor olması gerekmektedir.

Kısaca Üniversitelerin 4 yıllık bu belirtilmiş olan bölümlerinden mühendislik fakültelerinden mezun olanlar Diyarbakır TEMSAN İşletme Müdürlüğünde Mühendis olarak görev alabilir. İş Başvurusu yapacak olan adaylar Devlet Personel Başkanlığı web sitesinde ilanlarda gerekli tüm açıklamalara ulaşabilir. Unutmayınız ki son gün 8 Temmuz 2015.

 

 

Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.