İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2016 Yılı Site Apartman Görevlisi Kapıcı Alımı İş İlanları

Sitelerde ve Büyük Apartmanlarda Kapıcılık İşi 2016 İş Başvurusu

Merhaba Sayın Okurlarımız. Son zamanlarda kentselleşmenin arttığı ülkemizde, küçük evlerin yerlerini apartmanlar, apartmanların yerlerini ise büyük siteler almaya başlamıştır. Bunun ile birlikte apartmanlarda ya da sitelerde çalışacak olan görevlilere olan ihtiyaç da gittikçe artmaktadır. Özellikle büyük sitelerde bahçelerin bakımı, çöp toplama işleri, sitenin günlük işleri, güvenlik işleri, kapıcılık işleri, apartmanların bakımı, temizlik işleri vb. tarzı işler için personel ihtiyacının fazla olduğu bilinmektedir. Müstakil evlerde ya da küçük apartmanlarda kapıcılık işinin olmadığı herkes tarafından bilinmektedir.

2016-YILI-KAPICI-ALIMLARI-IS-ILANLARI

Fakat günümüzde büyük yapılarda, büyük apartmanlarda ya da sitelerde; apartman görevlisi alımı 2016 ile birlikte kapıcılık, site görevlisi gibi personel ihtiyacı olduğu biliniyor. Ayrıca sitede kapıcılık tarzlarda görev yapan insanların kapıcı dairesi türünde daireleri de olduğu için bu durum büyük bir avantaj olarak görülmektedir. Kalacak yer sıkıntısının olmaması ve gün boyu sabit bir iş olmasından dolayı genellikle vasıfsız işçi konumundaki insanlar için tercih edilen bir meslektir.

Türkiye’nin hemen hemen birçok ilinde apartmanlarda ya da sitelerde kapıcılara ihtiyaç duyulmaktadır. Fakat bu iller genellikle batı illeridir. Bölge olarak bahsetmek gerekirse; Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi gibi bölgelerin illerinde bu tarz iş imkanlarının geniş olduğu bilinmektedir. Genellikle bu işi yapan insanlar doğu bölgelerinden iş umudu ile gelip batı illerinde bu tarz işler bulmaktadır.

Tüm bunlara ek olarak, son dönemlerde kapıcılık işinin dahi profesyonelleştiğini görmekteyiz. Artık daha profesyonel bir çerçevede sitelere ya da apartmanlara kapıcı tarzında görevli alımları yapılmaktadır. Kapıcı gibi görevli alımlarında alım yapan kitle bazı önemli şeylere dikkat etmektedir. Bu sadece kapıcı gibi görevli alımlarında değil hemen hemen her iş başvurusunda dikkate alınan unsurlardır.

Öncelikle güvenilir biri olmak ya da güvenilir biri olduğunu ispatlamak, bu tarz işler için çok önemlidir. Kapıcılık iş ilanları 2016 ve bunun yanı sıra kapıcılık alımı yapılırken, kapıcının ailesi ve çevresi de genellikle araştırılmaktadır. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hüküm giyen insanlardan genellikle uzak durulmaktadır. Güvenilir olmak ile birlikte sağlık durumu da kapıcı alımı için önemli bir etkendir.

Kapıcı olarak işe alındıktan sonra dikkat edilmesi gereken bazı şeyler de vardır. En başlıcası ise; apartman ya da site sakinleri ile iyi geçinmektedir. Yaşadığı insanlar ile birlikte iyi geçinen ve sevilen bir insan haline gelen görevlilerin işlerini daha saygı ve sevgi çerçevesinde severek yaptıkları bilinmektedir. Bunun ile birlikte en önemlisi ise yaşanılan sitede ya da apartmanda kimse ile problemi olmamaktadır. Aksi taktirde bu durum işinizi kaybetme riskine de sebep olabilmektedir.

Kapıcılık maaşları 2016 hakkında konuşmak gerekir ise bu durumu etkileyen bir çok faktörün olduğundan bahsedebiliriz. Öncelikle kapıcıların ya da apartman – site görevlilerin maaşlarının belirlenmesi iş öncesindeki sözleşme ile belirlenmektedir. Bu sözleşme konusunda yani işten önce anlaşılan miktarda çalışıldığı için net bir rakam söylemek mümkün olmamaktadır. Genellikle kapıcı maaşlarının asgari ücret civarında olduğu bilinmektedir.

Kapıcılık işi arayanlar bu yazımız altından yorum yazarak iş bulma konusunda yardımcı olabilir, bilgi alışverişinde bulunarak iş bulma imkanını arttırabilir. Güvenlik açısından yorumlarınıza telefon numarası eklemeniz sizin sorumluluğunuzdadır. Kapıcı, apartman görevlisi ya da site görevlisi arayanlar ise iş ile ilgili iletişim bilgilerini yazıya yorum olarak yazabilirler.

Bir önceki yazımız olan Adana SASA İş Başvurusu - SASA İşçi Alımı ve İş İlanları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 614 YORUM
  1. Ahmet efe dedi ki:

    Kapıcılık işi arıyorum .istanbul beylikdüzü.esenyurt. civarı

  2. aslan dedi ki:

    Merhaba ben kapıcılık işi arıyorum 31 yaşındayım evliyim 1 çocuğum var İstanbu Avcılar l’oturuyorum

  3. Recep karadenız dedi ki:

    Merhabalar bursada kapıcılık işi arıyorum cok zor durumdaym lutfn yardm edın evlıyım bır cocugum var

  4. Beytullah arslan dedi ki:

    Merhaba kapicilik isi ariyorum cok zor durumdayim lutfen yardimci olun istanbul kadikoy civari tecrubeliyim

  5. Erhan dedi ki:

    SLM ARKADAŞLAR KAPICI OLMAK İSTERİM DAHA ÖNCE DENEYİMİM YOK HERKES DOGDUGU GİBİ KAPICILIK YAPMADI HER İŞİN ZORLUGU VARDIR EVLİYİM 2 ÇOCUGUM VAR HANGİ ŞEHİR OLURSA FARKETMEZ KAPICILIK YAPARIM ORTAOKUL TERK ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPARIM YETERKİ İŞ OLSUN YAŞIM 26 ne iş olursa yaparım ekmegimi taştan çıkarırım aldıgım maşşın hakkını veririm

  6. Rıdvan dedi ki:

    Kat görevlisi olarak ihtiyaç duymaktayım benide deyirlendirme listenizde göstermeniz rıca ediyorum lise mezunuyum 41yaşındayım evliyim

1 56 57 58