İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2016 Yılı Ziraat Mühendisi Alımı Yapan Kurumlar

2016 Yılı Ziraat Mühendisi Alımı Yapan Kurumlar

Merhaba Sayın Okurlarımız. Her yıl görüldüğü gibi bu yıl yani 2016 yılında da çeşitli kamu kurumlarının ziraat mühendisi alımı yaptığı görülmektedir. Bu dönemin duyurularından biri olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan duyuru neticesinde Mersin Zirai Karantina Müdürlüğü ve İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere beş adet sözleşmeli ziraat mühendisi alımı yapılacağı duyurulmuştur. Başvurularda 2014 yılında düzenlenmiş olan KPSS sınavı puanı esas alınacaktır ve başvuru tarihleri ise 16 Mayıs 2016 – 27 Mayıs 2016 tarihleri aralığında yapılacaktır.

ZIRAAT-MUHENDISI-ALIMI-YAPAN-KURUMLAR-2016

BAŞVURU ŞARTLARI

1. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 48 inci maddesinin (A) fıkrasının ilanda belirtilen şartlarını taşımak.

2. Müracaat tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

3. Adaylar müracaatlarını, Mersin Zirai Karantina Müdürlüğü (Gazi Mah. 1302 Sk.No:1 Yenişehir / MERSİN) ve İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü (Halkalı Merkez Mah. Halkalı Cad. No:2 Küçükçekmece / İSTANBUL) adreslerine istenilen belgelerle beraber, Sözleşmeli Personel Alımı ile ilgili gazete ilanının yayınlanmasını müteakip 16.05.2016 tarihinden 27.05.2016 tarihi mesai bitimine kadar şahsen yapmaları gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4. Yerleştirmeye hak kazanan adayların, sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 (onbeş ) gün içerisinde ilgili karantina müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Süresi içerisinde müracaat etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Yerlerine yedek adaylardan öncelik sırasına göre atama yapılır.

5. Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlendiği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır.

6. 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasları belirleyen Bakanlar Kurulu Kararının “ Yeniden Hizmete Alınma” başlıklı Ek 1 inci maddesinin 3 üncü bendinde “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi ve sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” Hükmü gereğince başvuruda bulunmak suretiyle yerleştirme yapılanlarla 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası gereğince sözleşme yapılması mümkün bulunmamaktadır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

a) Diploma fotokopisi,

b) Nüfus Cüzdanı örneği,

c) 2 Adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş),

d) Erkek Adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,

e) Sabıka Kaydı,

f) Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden alınacaktır),

g) Niteliklerini gösterir belgeler ( 2014 yılı KPSS sınav sonuç belgesi, Yüksek Lisans ve KPDS, YDS veya ÜDS sonuç belgeleri) gibi evraklardır.

İlan hakkındaki diğer şartları ve hususları öğrenmek için ilanın tam metnini okuyabilirsiniz. Bunun yanı sıra diğer ziraat mühendisi alımları duyurulduğu zaman bu yazımız farklı ilanlar ile birlikte güncel tutulacaktır.

İlanın Tam Metnini Okumak İçin TIKLAYINIZ

Bir önceki yazımız olan Adana SASA İş Başvurusu - SASA İşçi Alımı ve İş İlanları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.