Celal Bayar Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı 2015
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı
Merhaba Sayın Okurlarımız. Manisa ilimizde bulunan Celal Bayar Üniversitesi her sene olduğu gibi 2015 yılında da hastanede görev almak üzere hemşire alımı yapmaktadır. Bildiğiniz üzere üniversitenin Hafsa Sultan Hastanesinde görev almak üzere hem Sağlık Meslek Lisesi Mezunu hem de Fakülte Mezunu yani Lisans Mezunu Hemşireler alınacaktır. Sözleşmeli olarak görev alacak olan bu hemşire adayları için başvuru tarihleri ise 23 Mart 2015 ile 6 Mart 2015 arasında olacaktır.Başvuru Şartları hakkında sizlere bilgi vereceğiz. KPSS Şartı aranmaktadır. Hem Ortaöğretim Mezunları hem Ön Lisans Mezunları hem de Lisans Mezunları başvuru yapabilecektir. Toplamda ise 12 Sözleşmeli Hemşire 1 Biyolog alımı olacaktır.
GENEL ŞARTLAR:
1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:
a) T.C. Vatandaşı olmak.
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile: kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
e) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.
2- 2014 yılı KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunları için 2014 KPSSP3, Önlisans mezunları için 2014 KPSSP93, Ortaöğrenim mezunları için 2014 KPSSP94 puanı esas alınacaktır.)
3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması.
5- 01-09 arası nitelik kodlu ilanların giderleri özel bütçeden, 10-11 nitelik kodlu ilanların giderleri döner sermaye gelirlerinden karşılanacaktır.
6- Adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, “sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.
BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:
Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversitemiz web sayfasından temin edilerek doldurulacak başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylar sadece tek bir unvan için nitelik kodu belirterek başvuru yapacaklardır.
Birden fazla nitelik kodlu unvana başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Gerçeğe aykırı belge teslim edenler hakkında yasal işlem yapılacaktır.
Hangi Branşlarda Hemşire Alımı Yapılacak Bakmak İçin TIKLAYINIZ
Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.
