İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

DPB 20 Mayıs 2015 Atama Sonuçları Listesi Açıklandı

20.05.2015

DPB 20 Mayıs 2015 8.920 Kişi Atama Sonuçları Tam Liste

Merhaba Sayın Okurlarımız. Devlet Personel Başkanlığı tarafından 20 Mayıs 2015 tarihinde yani bugün bir çok dezavantajlı kadroya atamalar kura ile yapıldı.Başbakan Ahmet Davutoğlu‘nun katılımıyla gerçekeltirilen kuraya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Başbakanın eşi Sare Davutoğlu da katıldı.Başbakan Davutoğlu’nun katıldığıbu atama töreninde hangi kadroya kaç bin kişi yerleştirildi bu konu hakkında bilgi verelim. EKPSS ve kurayla 4 bin 682’si engelli, 3 bin 163’ü sosyal hizmet modellerinden yararlanan gençler ve bunlardan 1075 tanesi şehit yakını, gazi, gazi yakını ve vazife malullerinin de arasında olduğu  toplamda 8 bin 920 vatandaş kamu kurumlarında memur olarak göreve başlayacaktır.

DPB 20 Mayıs 2015 Atama KurasıYukarıda yer alan kadrolar neticesinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli memur ve personel sayısı bir hayli fazla olmaya başladı. Bu da ülkenin engelli personel ve memur alımı istihdamına yönelik bir çalışması diyebiliriz. Ayrıca Şehit Yakınları ve Gaziler de unutulmadı.

DPB Açıklaması 20 Mayıs 2015 Açıklaması

Şimdi dilerseniz DPB Tarafından yapılan açıklamayı sizlere aktaralım. Saat 2’de yani 14.00’da kura sonuçları tam liste şeklinde açıklanacaktır. Bu nedenle sık sık takip etmenizi öneriyoruz.

Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’nun teşrifleriyle;

Engelli vatandaşlarımızın, sosyal hizmet kanununa göre yetiştirilen gençlerimizin ve şehit ve gazilerimizin yakınlarının atama ve kura töreni yapıdı..

8.920 kişinin atamalarının yapılacağı program, 20 Mayıs 2015 Çarşamba Günü Saat 10.00’da ATO Congresium’da gerçekleştirildi..

Atananların tam listesi saat 14:00’de web sayfamızdan yayınlanacaktır.

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınları ile vazife malulleri ve yakınlarına tanınan istihdam hakkı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca hak sahibi olduğu belirlenerek Başkanlığımıza bildirilen personelin atama sonuçları

Şehit Yakını Gazi Ataması Sonuçları İçin TIKLAYINIZ

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu hükümleri uyarınca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın sosyal hizmet modellerinden yararlanan atama sonuçları

SHÇEK Sınav Sonuçları Sorgulamak İçin TIKLAYINIZ

Görmüş olduğunuz gibi hükumet seçimlerden önce atama ve yerleştirme konusunda oldukça cömert davranıyor ve bu alanda bir çok mağdur insana kamu kurumlarda iş vermeye devam ediyor. Eğer siz bu kuraları kaçırdıysanız gelecek sene için yapılacak olan kuralarda şansınızı deneyebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Kendi İşini Yapan Emekli Artık Daha Az Ödeyecek başlıklı makalemizde Çalışan Emeklinin Kesintisi Düşüyor, Emeklilerin Maaş Kesintileri Düşürülüyor ve Kendi İşini Yapan Emeklilerin Kesintileri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.