Evyap Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015
Evyap Temizlik Ürünleri Fabrikalara İşçi Alımları Başvurusu
Merhaba Sayın İş Arayanlar. Temizlik ürünlerinin üretimini ve satışını gerçekleştiren firma ilk etapta sabun üretimi ile başlamış ve daha sonra bu sektörde göstermiş olduğu başarıyla sadece ülkemizde değil dünya genelinde faaliyetlerine devam etmektedir. İstanbul ve Kocaeli illerinde bulunan üretim tesisi fabrikalarıyla insanlar için sağlıklı temizlik ve kişisel bakım ürünlerini üreten firma farklı kadrolarda görev alacak yeni takım arkadaşları ile daha da güçlenmeyi hedeflemektedir. Saymış olduğumuz illerde ikamet ediyorsanız ve Fabrikalarda çalışacak bir iş arıyorsanız Evyap İçin Başvuru yapabilirsiniz. Mavi Yaka Üretim İşçisi Alımından Beyaz Yaka Mühendis ve Uzman alımlarına kadar her kesime hitap eden açık kadroları değerlendirilmeyi bekliyor.
Ülkemizde ilk 100 sanayi şirketi arasında yer almanın vermiş olduğu bu güç ile hem MYO Mezunu hem İlköğretim Mezunu hem de Üniversite Mezunu olup iş arayan insanlara iş imkanları sunulmaktadır.
Hangi pozisyonlarda şuan için alımlar devam ediyor bu konuda sizlere detayları aktaracağız. Ayrıca Lise Mezunları içinde geniş çaplı bir alım vardır.
Evyap Firma Açık Pozisyonlar
•Üretim Personeli
•Teknik Bakım Teknisyeni
•Üretim İşçisi
•Teknik Bakım Takım Lideri
•Satış Temsilcisi
Alım yapılacak olan kadroların bir kısmı bu şekilde verilmiştir. Üretim İşçisi ve Personeli olarak görev alacaklar Tuzla Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikalarda vardiyalı olarak görev alacaklardır. Ayrıca Satış Temsilcisi pozisyonu için Hızlı Tüketim Ürünlerinin satışında deneyimli olanlar aranmaktadır. Mersin ilimiz için alımlar devam etmektedir. Evyap İş Başvurusu yapacaklar alt kısımda yer alan renkli bağlantıdan yardım alabilir.
Evyap Temizlik Ürünleri Kariyer Olanakları İçin:
http://www.kariyer.net/evyap-a-s-is-ilanlari-c5551-p30434/
Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

Ben suanda taseron firmda calsyrm kendimi gelistirmek istyrm üniversite okyrm eger imknm varsa evyap ta clsmk istrm