İş Bankası Diyarbakır Bölgesi Memur Alımı Başvurular 2015
İş Bankası Diyarbakır Bölgesi Memur Alımı Başvurular
Merhaba Sayın İş Arayanlar. Kariyerinize bankacı olarak devam etmek istiyorsanız size güzel haberlerimiz var. Her sene olduğu gibi 2015 yılında da İş Bankası Türkiye Geneli personel ve memur alımı yaparak geniş bir istihdam alanı oluşturmaktadır. Sizlerde üniversitelerin bankacılık ve sigortacılık ya da işletme,iktisat,maliye,uluslararası ilişkiler gibi bölümlerinden mezun olduysanız İş Başvurusu yapabilirsiniz. Peki Başvurular ne zaman başlıyor bu konuda bilginiz yoksa sizlere bu konuda bilgi verelim. 15 Şubat 2015 tarihinde İş Bankası Memur Sınavı olacaktır. Başvuru Koşulları ve Sınav Konuları hakkında da sizlere bilgi verelim.
Bankamızın Diyarbakır bölgesinde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere sınavla Memur alımı gerçekleştirilecektir 15 Şubat 2015 Pazar günü yapılacak olan Memur Alım Sınavı ve izleyen aşamalar sonucunda başarılı bulunan adaylarımıza, kadro olanaklarımız doğrultusunda aşağıdaki şubelerimiz için görev teklifi yapılacaktır.
ALIM YAPILACAK ŞUBELER
BATMAN – ŞEHİR İÇİ
DİYARBAKIR – ERGANİ
MARDİN – KIZILTEPE
SİİRT – ŞEHİR İÇİ
ŞIRNAK CİZRE – SİLOPİ
İşe Alım Süreci
Memur alım süreci
Başvuru
Genel Yetenek Testi
Mülakat
Belge hazırlama
aşamalarından oluşmaktadır. Tüm aşamalar sonucunda uygun bulunan adaylar, kadro olanaklarımız doğrultusunda, Memur pozisyonunda görevlendirilecektir.
Başvuru
Sınava başvurular 05 Şubat 2015 Perşembe günü saat 10:00’a kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılabilecektir. Şubelerimiz veya Genel Müdürlük birimlerimiz aracılığıyla sınav başvurusunda bulunmak mümkün değildir. İş Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulduktan sonra, formun “Sınava Başvur” bölümü aracılığı ile sınav başvurusu yapılması gerekmektedir. Sistem, sadece aşağıda yer verilen başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurusuna imkan vermektedir. Bu nedenle başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle bu koşullara uygunluklarını kontrol etmeleri yararlı olacaktır. Sınava başvuruda bulunan adaylardan sadece uygun bulunanlara sınav daveti gönderilecektir.
Sınav Yöntemi
Sınavın ilk aşaması “Genel Yetenek Testi”dir. İlk aşama sonucunda uygun bulunan adaylar ileriki bir tarihte gerçekleştirilecek olan mülakata katılmaya hak kazanacaktır.
Sınav Tarihi ve Yeri
Sınav 15 Şubat 2015 Pazar günü DİYARBAKIR ilinde yapılacaktır.
Sınav Davetleri
Sınav ile ilgili tüm davet ve duyurular 09 Şubat 2015 Pazartesi günü saat 18:00’den itibaren İş Başvuru Formunda yer alan Başvuru Durum Takip alanından yapılacaktır. Bu tarihten itibaren Başvuru Durum Takip alanının kontrol edilmesi önem taşımaktadır.
Başvuru Koşulları
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
15 Şubat 1985 ve sonrasında doğmuş olmak
Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinde ikamet ediyor olmak
Kamu haklarından yoksun bulunmamak
Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak
Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak 3
Erkek adaylar için eylemli askerlik görevini tamamlamış olmak ya da en erken Mayıs 2016 celp dönemine kadar tecilli ya da muaf olmak
Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, (İşe alım aşamasında tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu ile belgelenecektir.)
Bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek
Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış olmak
15 Şubat 2015 tarihi itibariyle, üniversitelerin, 4 yıllık eğitim veren aşağıdaki bölümlerinden mezun olmuş olmak (Aşağıda belirtilen ilgili bölümlerin yetkili makamlarca tanınmış, yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olup bu durumu belgeleyebilen adayların da başvuruları kabul edilmektedir.)
2015 yılı sizin yılın olsun istiyorsanız ve İş Bankasında sizlerde kariyerinize devam etmek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak başvuru yapabilirsiniz.
İş Bankası Diyarbakır Bölgesi İş Başvurusu için TIKLAYINIZ
Bir önceki yazımız olan HSBC Banka Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015 başlıklı makalemizde HSBC Bankası 2015 İş İlanları, HSBC Bankası Eleman Alımı 2015 ve HSBC Bankası Gişe Memuru Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

Mrblr bn iki yillik bankacilik ve sigortacilik bolumunu bitirdim basvurabilirmiyim ?
Kriterleri taşımanız durumunda başvuru yapabilirsiniz.