İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

Limak Holding İnşaat İş İlanları 2015

Limak Holding İnşaat Personel ve Eleman Alımı 2015 

Merhaba Sayın İş Arayanlar. Kariyerinize İnşaat sektöründe devam etmek istiyorsanız size güzel haberlerimiz var.Tabiki sadece İnşaat sektöründe değil bunun yanında  Turizm,Çimento,Yatırım,Enerji Taahhüt,Gıda,Havacılık gibi alanlarda da faaliyet gösteren Holding bir çok insana hem yurt içinde hem de yurt dışında iş imkanları sunmaya devam ediyor. Eğer 2015 yılında işsiz kalmak istemiyor ve iş arıyorsanız mutlaka Başvuru yapmanız gereken açık pozisyonlar var.

Limak İnşaat Personel ve Eleman Alımı 2015

Ayrıca İnsan Kaynakları açıklamasına göre de Genel İş Başvurusu yaparak CV gönderebilirsiniz.Şimdi sizlere İnsan Kaynakları Çalışma Prensibi hakkında bilgi vereceğiz.

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI

İnsan Kaynakları Politikamız, güçlü ve dinamik yönetici kadrolarımızın liderliğinde, iş etiğine bağlı, kültürümüzü sahiplenen çalışanlar ile kurumsal girişimciliğimizi pekiştirmektir. İnşaat, Çimento, Enerji, Turizm, Yatırım, Gıda ve Havacılık sektörlerinde büyüyen şirketler topluluğumuzun ortak paydası da iş etiğimiz, iş disiplinimiz ve her biri kendi işinin lideri olan kurumsal girişimci kimliğimizdir.

Kimliğimiz ve iş tecrübelerimiz marka değerimizi artırmakta; bu da daha yetkin yönetici ve çalışanlar için büyüyen bir çekim merkezi haline gelmemizi sağlamaktadır. Bu çabalarımızın karşılığı European Business Award 2011 ile taçlandırılmıştır.

Holding tarafından yapılan açıklama bu şekilde. Eğer Yurt Dışı İş İlanları 2015 yılında hangi firmalar tarafından veriliyor diye merak ediyorsanız Limak İnşaat mutlaka başvuru yapmanız gereken bir Holdingdir. İş Başvurusu yapmadan önce Açık pozisyonlar hangileri bakabilir ona göre başvuru yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp ilanlara bakabilirsiniz.

Not: Size yurt dışında çalıştırma vaatleri veren ve pasaport parası vize işlemleri vs. gibi işlemler için para isteyenlere kesinlikle ödeme yapmayınız..!

Limak Holding İş Başvurusu İçin 

http://www.limak.com.tr/insan-kaynaklari/kariyer-firsatlari

Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 78 YORUM
  1. mehmet. turnacı dedi ki:

    Salem. Ben limakta. Çalışti. Irak. Tünelinde. Ben kaynak. Ustasiyin. Montafda. Ustayim. Tekrar çalışmak. İstiyorum. Saygilar

  2. Ökkeş dincer dedi ki:

    Merhaba ben Ökkeş Dinçer Ben tır şoförüyüm damperli tır kullanıyorum damperli kırkayak kullanıyorum. Ben İstanbul içinden damperli tır kullanıyorum Ben Türkiye şantiyesinden çalışıyorum ben yurtdışı şantiyesinden çalışmak istiyorum işe ihtiyacım var

  3. Yakup uzunay dedi ki:

    Slm değerli Limak Holding insan kaynakları personeli ben yakup uzunay yurt dışında ve yurt içinde çalışmış sonderece tecrübeli bir formenim tüm referanslarim ve evraklarim mevcuttur saygilarimla.

  4. Nasreddin akpınar dedi ki:

    Merhaba ben konkasör ustasım ve bakım kaynak ve oksijen da yapabılırım ben şimdi iş arıyorum sısım le çalışmak istiyorum

  5. halil ibrahim dedi ki:

    2015 model sema 55 taktorum var kiralanir yer zonguldak alapli

  6. Mehmet cetin dedi ki:

    Ben jcb operatörü yum sizinle çalışmak istiyorum

  7. Engin orman dedi ki:

    Mrb Terminasyon scada ve tesisat işlerinde tecrübeli ekibim var 545 3624631 nolu tlf nu ararsanız ayrıntıları görüşebiliriz yurtici yurtdışı farketmez

  8. sezayi dedi ki:

    saygılar daha önce tekfen inşaat vetesisat aş bünyesinde zayıf akım montaş ekibinde teknisyen olarak görev aldım iş arıyorum.

  9. Dede Yıldız dedi ki:

    Elektirik ustası is arıyorum

  10. Ramazan Usta dedi ki:

    Merhaba Ben Giresun-Görele’ den Ramazan Usta 5 yıldır belgeli belge öncesi 2 yıl toplamda 7 yıllık mini kazık,ankraj,jet grout, zemin çivisi vs. Gibi işlerde hem işçilik hemde operatör olarak hizmet verdim KARİYERİME LİMAK HOLDİNG BÜNYESİNDE YURTDIŞI İŞ GÜCÜNDE DEVAM ETMEK İSTİYORUM…!!!
    İletişim Tel: (+90)542 601 86 28