İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı Tüm KYK (Devlet) Yurtlarının Fiyatları Açıklandı

04.07.2015

Üniversite KYK Yurtlarının Ücretleri ve Depozito Fiyatları

Merhaba Sayın Okurlarımız. Üniversite tercihinde bulunacak öğrencilerin tercihler kadar önemli olan konularından birisi de şüphesiz ki barınma ihtiyacıdır. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından açıklanan tabloya göre Ülkemizde bulunan tüm KYK Yurtlarının aylık ücretleri belli oldu ve sizlere bunu aktaralım istedik. Eğer üniversiteye gidecekseniz ve özel yurt yerine devlet yurtlarını tercih edecekseniz bu fiyatlara bir göz atmanız gerekmektedir. Tablo içerisinde yer alan yurtlar tüm illerde bulunan yurtların fiyatlarını kapsamaktadır. Detaylı bir şekilde zaten verilmiştir.Öğrenciler için evde mi kalsam ucuz olur yoksa devlet yurdunda mı diye sorular kafalarında oluşuyor. Size verilmiş olan bu rakamlarla aylık ev ihtiyacı fiyatlarını karşılaştırır ona göre bir karar verirsiniz.

KYK Devlet Yurdu Fiyat Listesi

Hem aileler hem de öğrenciler için bir merak konusu olan KYK Yurt Ücretleri bu sene nasıl diye merak ediyorsanız özel yurtlara nazaran gerçekten çok makul fiyatlar diyebiliriz. Şunu da eklemek istiyoruz ki evde kalmak yerine yurtta kalmak her zaman için daha ucuza gelmektedir.

Ekonomik açıdan eve çıkmakta zorlanırsanız kesinlikle ev tutma,eve çıkma işine girmeyiniz. Devlet yurtlarının avantajlarına şunu da ekleyebiliriz ki güvenilirdir. Kapıda güvenlikler 24 saat nöbet tutarlar ve öğrencilerin içeri giriş ve dışarı çıkış tarihleri saatleri tutulur. Yeni parmak izi  ve kimlik ile giriş sistemlerinin gelmesiyle bu yurtlar aileler tarafından daha fazla tercih edilir hal aldı.

Kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı binalar sunulduğundan dolayı özellikle de kız öğrencisi olan ailelerin kafaları rahat edecektir. Eğer kızınızın daha güvenli bir ortamda yaşaması okumasını istiyorsanız tercihiniz devlet yurtlarından yana olmalıdır. Özel yurtları kötülemiyoruz. Sadece eve çıkacak ya da çıkmak isteyenler için karşılaştırma yapıyoruz.Kredi ve Yurtlar Kurumunun 2015 yılında 547 öğrenci yurdu ile toplamda 389 BİN Öğrenciye hizmet vereceğini de belirtelim.

Okullara yakın olan öğrenci yurtları hem yol parası vermemeniz açısından da size ve ailenize fayda sağlar. Alt kısımda yer alan bağlantıdan Türkiye’de bulunan KYK’ların Depozito ve aylık fiyatları listesi yer alıyor.İl ve ilçelerde yer alan yurtlarda tabloda bulunuyor. Detaylı bir inceleme yapmanızı fiyatları not etmenizi tavsiye ediyoruz.

KYK 2015 Öğrenci Yurdu Fiyatları İçin TIKLAYINIZ

Bir önceki yazımız olan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Mezunları Nerelerde Çalışabilir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.