İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Hakkari Üniversitesi İç Denetçi Memur Alımı İlanı

Hakkari Üniversitesi Kadrolu Memur Alımı Başvurusu 2015

Merhaba Sayın Okurlarımız. Doğu ilimizden olan  Hakkari Üniversitesine memur alımı yapılmaktadır. İş Başvurusunda bulunacak olanlar İç Denetçi olarak görev alacaktır. 22 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olan başvurular 6 Temmuz tarihinde son bulacaktır. Eklemek istiyoruz ki posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmemekte başvuruların şahsen yapılması istenilmektedir. Kimler başvuru yapabilecek aranan ne gibi şartlar var bu konuda da bilgi vereceğiz. KPSS şartı aranmıyor ancak Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından en az elli (50) puan almış olmak gerekiyor. Hakkari Üniversitesi Memur Alımı 2015Eğer bu da yoksa Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği kabul edilen belgeler de kabul edilmektedir.

Başvuru Yapacak olanlarda aranan şartlar:

Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak veya 5018 sayılı Kanun kapsamındaki idarelerde mesleğe özel yarışma sınavıyla girip yeterlilik sınavında başarılı olmuş olanlar Rektörlüğe  başvuru tarihi itibariyle yardımcılıkta geçen süre dahil mali hizmetler uzmanı olarak en az beş yıl çalışmış olmak şartı aranmaktadır. İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinin birisini biliyor olmak şartı da ilan metninde dikkat çeken maddeler arasında yer almaktadır. Bu dilleri yukarıda belirtilmiş olan belgeler ile belgelemeniz gerekmektedir.

Başvuru yapacak olanların Kanunun geçici 21. maddesinin yürürlüğe girdiği tarih olan 18.04.2013 tarihi itibariyle kırk yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Eğer bu şartları taşıyorsanız ve Hakkari Üniversitesinde memur olarak çalışmak istiyorum diyorsanız altta verilmiş olan ilan tam metninde başvuruda istenen belgelere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Hakkari Üniversitesi İlan Tam Metni İçin TIKLAYINIZ

Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.