İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Zabıt Katipliği Başvuruları Uzatılacak Mı

04.02.2015

2015 Zabıt Katipliği Başvuru Tarihleri Uzatılacak Mı

Merhaba Sayın Okurlarımız. Herkesin gözü kulağının zabıt katipliğinde olduğu şu günlerde kafaları karıştıran bir diğer soru da başvuru tarihlerinin uzatılıp uzatılmayacağıdır. Eğer sizlerde merak ediyorsanız ve öğrenmek istiyorsanız bu gibi haberleri sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz. Henüz açıklanan bir bilgi yok. Zabıt Katipliği Başvuruları Uzatılmayacaktır. En azından şimdilik böyle bir açıklama yok. Zaten başvuru tarihleri uzun bir süreçten oluşmaktaydı.zabıt katibi alımı 2015

Son Başvuru tarihinin 6 Şubat 2015 olduğu zabıt katipliği başvurularını bir an önce yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Zabıt Katipliği Evrakları ve Sertifikaları yetiştiremedim ne yapacağım diye soracak olursanız eğer başvuruda sizden istenilen belgeler eksik ise başvurunuz tamamlanmaz. Ancak bilgisayar sertifikam var katiplik sınavına başvuru yapabilir miyim ve klavye sınavına girebilir miyim gibi bir çok soru ve mail almaktayız. Eğer lisede ya da üniversitede Temel Bilgi Teknolojisi Dersi aldıysanız veya Bilgisayar dersi gördüyseniz sertifika almanıza gerek yoktur. Ancak henüz böyle bir sertifikanız yoksa mutlaka almanızı öneriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Sertifikanız olması gerekmektedir.

Zabit Katipliği Ek Kontenjan Açılacak Mı? Bu da en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Şuan için Adalet Bakanlığı tarafından böyle bir açıklama yapılmadı. Eğer uzatma olursa ve ek zabıt katibi alımı 2015 yılı içerisinde olacak gibi haberler duyumlar alırsanız inanmayınız. Adalet Bakanlığı tarafından yapılmayan hiç bir açıklamaya itibar etmeyiniz.

Kaynak

Kaynak

Bir önceki yazımız olan 40 Bin Personel Alacak Olan 20 Şirket İsimleri başlıklı makalemizde 2015 Yılı Personel Alımı Yapacak Kurumlar, LWC Personel Alacak Mı 2015 ve Özel Sektörde 40 Bin Kişi Alınacak hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.