İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

OGS Sorgulama İşlemleri e-Devlet Üzerinden Yapılacak

31.07.2015

e-Devlet’ten OGS Geçiş Sorgulama İşlemi

Merhaba Sayın Okurlarımız. Bundan önce bildiğiniz üzere Hızlı Geçiş Sistemi adı altında olan HGS internet üzerinden yani e-devlet kapısı üzerinden geçişler sorgulanabiliyordu. Yeni yapılan çalışmalar neticesinde artık Otomatik Geçiş Sistemi yani OGS’de artık e-devlet üzerinden sorgulanabilecektir.Vatandaşların köprü ve otoyollarda bulunan gişelerden sıra beklemeden,trafiğe sebep olmadan hızlı bir şekilde geçmesine yarayan bu sistemlerin artık internet üzerinden de sorgulanabilecek olması iyi bir haber olarak yorumlanabilir. Yeni uygulamanın müjdesini Türksat A.Ş. verdi. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bu sistem sayesinde artık vatandaş internet üzerinden bakiye ve hizmet sorgulaması yapabilecektir.

OGS Sorgulamaları e-Devletten

OGS SORGULAMALARI E-DEVLETTEN

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Hesap Bilgileri Sorgulama hizmetlerinin eklenmesinden sonra vatandaşın en sık kullandığı geçiş sistemlerinden birisi olan OGS ‘de artık e-Devlet sorgulama hizmetleri de Karayolları Genel Müdürlüğü ve Türksat A.Ş. işbirliği ile e-Devlet Kapısına eklendi. Alt kısımda da resmi gördüğünüz üzere eğer e-devlet şifreniz ve tc kimlik numaranız ile sisteme giriş yaptıktan sonra;

♦OGS Geçiş Bilgileri Sorgulama

♦OGS İhlal Bilgileri Sorgulamaları

♦OGS Hesap Detayı Sorgulama

başlıkları altında 3 adet bağlantıdan sizin yapmak istediğiniz işlemi seçerek sorgulama işlemlerini yapabilirsiniz.

OGS E-devletten Sorgulama

e-Devletten OGS Sorgulama İşlemleri

Eğer aracınızda OGS var ve herhangi bir ihlal durumu ile karşılaştığınızı düşünüyorsanız internet üzerinden buna bakabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için www.turkiye.gov.tr adresinden siteye giriş yapıyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra daha önce de bahsettiğimiz gibi TC Kimlik numaranız ve e-devlet şifreniz ile giriş yapıyorsanız. Bu sekmelerden birisinden sorgulama yapabiliyorsunuz.

Kaynak:Editör
iş ilanı

Bir önceki yazımız olan Dikkat: Yaz Aylarında Çeyrek Altın Fiyatları Yükselebilir başlıklı makalemizde 2015 Yaz Düğün Sezonu Altın Fiyatları, 7 Haziran Seçimlerinin Altın Fiyatlarına Etkisi ve Çeyrek Altın Ramazan Ayından Sonra Çıkar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.