İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

Başbakan Davutoğlu Açıkladı: Asgari Ücret BİN 300 TL Olacak

04.10.2015

Ahmet Davutoğlu Asgari Ücret BİN 300 TL

Merhaba Sayın Okurlarımız. 4 Ekim 2015 tarihinde yani bugün yapılan açıklamada milyonların beklediği seçim beyannamesi ve vaatler nihayet açıklandı. Emeklileri ve çalışanları çok yakından ilgilendiren kararlar verildi. Buna göre Asgari ücretle çalışan vatandaşların maaşlarına büyük oranda bir am yapılacak. BİN 300 TL olacak olacağını söyleyen bu bağlamda büyük bir müjde vermiş oldu. Elbette bu asgari ücret sadece bununla geçerli değil. Asgari ücretle çalışan ve ağır işlerde çalışan vatandaşın maaşı daha fazla olacaktır. Yani bir işin riski ne kadar yüksekse alınan maaş o kadar yüksek olacak.1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Erken Seçimlerden sonra tek başına iktidara gelmesi durumunda vatandaşın merakla beklediği yenilikler bugün Başbakan tarafından bizzat açıklandı.

AK Parti Seçim Beyannamesi 1 Kasım 2015 ( Haberi Oku )

ASGARİ ÜCRET BİN 300 TL OLACAK HABERİ

Yukarıda yer alan bağlantıdan AK Parti’nin diğer kesimler için vermiş olduğu vaatler ve beyannamesine detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.

AK PARTİ’DEN EMEKLİYE BÜYÜK ZAM

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği o karar da açıklandı. Emekli vatandaşlara 1 yıl içerisinde BİN 200 TL zam yapılacak. 12 ay boyunca yani her ay 100 lira olmak üzere emekli maaşlarına zam yapılmış olacak. SSK ve İŞÇİ Emeklisi ve Memur Emeklisinin merakla beklediği karar bu şekilde oldu.

KAMUDAKİ İŞÇİLERE KADRO

Kamuda taşeron olarak çalışan işçilere kadro verilmesi de gündeme geldi. Seçim Beyannamesinde yerini almış olan kamu kurumlarında görev yapan işçilere kadro verileceği Başbakan tarafından açıklandı. Binlerce işçinin merakla bekledi haber sonunda geldi. 1 Kasım’dan sonra Ak Parti’nin tek başına iktidar olması durumunda taşeron işçiye kadro,emekliye BİN 200 TL Zam ve Asgari ücretin BİN 300 TL Olması gibi önemli konularda açıklamalar yaptı.

Son olarak eklemek istiyoruz ki seçim beyannamesinde ülkemiz için çok önemli projelerden de bahsetti.

Kaynak:Editör
kaynak

Bir önceki yazımız olan Polis Özel Harekat Olmak İçin Boy Kilo Şartları ve Yaş Kriteri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.