İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

Özkan Demir Çelik Sanayi İş İlanları 2015 Başvuru

Özkan Demir Çelik Sanayi Tekniker Üretim Elemanı Alımı

Merhaba Sayın İş Arayanlar. İzmir Aliağa’da faaliyetlerine devam eden Demir Çelik üretim sanayi şirketi Özkan farklı pozisyonlarda eleman alımı yaparak insanlara iş imkanları sunarken bu alanda ürün talep eden firmalar içinde üretim yapmaya devam etmektedir.Demir Çelik Bölgesi olarak bilinen İzmir Aliağa’da 3 ayrı  haddehanede üretim yapan şirket yeni takım arkadaşları aramaktadır. Eğer İzmir’de ikamet ediyorsanız ve İş Başvurusu yapacak bir firma arıyorsanız firmanın hangi kadrolarda alım yaptığına göz atmanız gerekiyor. Aranan şartlar sizin için uygunsa İş Başvurusunda bulunabilirsiniz.Haddehane Tesislerinde çalışmak için Tekniker ve Teknisyenlik kadrolarının yanı sıra Mühendis Alımı da mevcuttur.Özkan Demir Çelik Sanayi İlanları

Anonim Şirket olarak çalışmalarına devam eden Özkan Demir Çelik Sanayi Üretim Elemanı kadrosu için MYO Mezunu ya da Meslek Lisesi Mezunu personeller aramaktadır. Ayrıca yine bu kadro için  Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Aliağa gibi ilçelerde ikamet etmek tercih sebebi olarak gösterilmektedir.Demir ve Çelik Profil üretimi yapan firma için alt kısımda yer alan açık kadrolara göz atabilirsiniz.

Özkan Demir Çelik Açık Pozisyonlar

Sağlık Memuru
Üretim Elemanı
Tekniker / Teknisyen
Mühendis

Mavi yaka ya da beyaz yaka olarak çalışabileceğiniz kadroları görüyorsunuz. Ağır sanayi firması olduğundan haddehanede görevlendirmek üzere Sağlık Memuru Alımı da yapılmaktadır. İş Başvurusu yapacaklar alt kısımda verilmiş olan kırmızı renkle belirtilmiş bağlantıdan ilana başvuru yapabilir. İzmir ilimizde ikamet edenler için oldukça iyi bir iş diyebiliriz. Özellikle de Ağır Sanayide İş Arayanlar için kaçırılmaması gereken işlerden birisidir.

Özkan Demir Çelik Sanayi İş İlanı İçin:

http://www.kariyer.net/ozkan-demir-celik-sanayi-a-s-is-ilanlari-c8606-p33484/

Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.