Pehlivanoğlu Marketleri Personel Alımı 2015 İlanları
Pehlivanoğlu Süpermarket İş Başvurusu ve Eleman Alımları
Merhaba Sayın Okurlarımız. Batı Bölgelerinde hizmet veren ve yüzlerce şubesi bulunan Pehlivanoğlu Şirketler Grubuna ait olan Süpermarketler kendi bünyesinde görev alacak yeni elemanlara ihtiyaç duymaktadır. Manisa,Balıkesir,İzmir,Denizli,Aydın ve Muğla illerinde ayrıca ilçelerinde bulunan marketler yaz aylarında da görev alacak personeller ile müşterilerine daha iyi ve hızlı hizmet etmek için arttırılmaktadır. Market reyon görevlisi ya da marketlerin farklı pozisyonlarda görev almak istiyorsanız ve bunu kendi yaşadığınız ilçede yapmak istiyorsanız sizlerde yaşadığınız ilde bulunan Market İlanlarına bakabilirsiniz. Market sektöründe en eski markalardan birisi olan Pehlivanoğlu ile kariyer yapmanız mümkündür.
Pehlivanoğlu Marketlerinde çalışmak istiyorsanız sizlere alım yapılacak kadrolar hakkında bilgi vermek istiyoruz. Hem Lise Mezunu olanlar, Hem İlköğretim Mezunu olanların başvurabileceği açık kadroların olduğunu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Malum bir kasap ya da meyve sebze reyonunda görev alabilmek için Üniversite Mezunu olmaya gerek yoktur. En fazla alımların İzmir ilimizde olduğunu hatırlatıyoruz ve alt kısımda sizlere açık pozisyonları listeliyoruz.
Pehlivanoğlu Market Açık Kadrolar
•Kasiyer
•Reyon Görevlisi
•Kasap
•Mağaza Müdürü
•Şarküteri Elemanı
kadrolarında alımlar vardır. Buna benzer farklı illerde alımların devam etmesi bu sektörde çalışacak yeni personellere ihtiyaç olduğunu göstermektedir. Reyon Görevlisi olarak çalışmak için 30 yaşını aşmamış,güler yüzlü,En az Lise Mezunu olma şartları aranmaktadır. Pehlivanoğlu Marketlerine İş Başvurusu yapmak istiyorsanız alt kısımda bulunan kırmızı bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bu sayede açık kadrolar hangileri ve aranan şartlara ayrıntılı bakabilirsiniz. Hepinize bol şans dileriz.
Pehlivanoğlu Kariyer Fırsatları İçin:
https://www.secretcv.com/firma/pehlivanoglu-sirketler-toplulugu-is-ilanlari
Bir önceki yazımız olan Koçtaş 2015 Satış Danışmanı ve Personel Alımı başlıklı makalemizde Koçtaş 2015 Personel Alımı, Koçtaş Eleman Alımı 2015 ve Koçtaş Kasiyer Alımı 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

Balikesir Edremit ilcesinde alti yildir market sektorundeyim kasiyerlik ve magaza sorumlulugu yaptim is ariyorum.
Ben Yamur Turan izmir Eşrefpaşa’da oturuyorum 1 sene oldu gelmeme yurt dışından , yabancı dil olarak fransızca ve arapça var. Yurt dışında çok çalıştım kasiyerlikte ve reyon’da. Sizinle çalişmak çok isterim.
Ben ferdi nalkesen 1979 doğumluyum.İzmir karsiyaka da yasiyorum kipa ve carrefour da reyon sorumlusu,manav,depo vs deneyimim var.Çok acill işe ihtiyacım var bilginize
18 yaşındaym şarküteri görevlisiyim izmir Bucada oturuyorum şarküteri personeline ihtiyaç varsa çalışa bilirim
10 seneden fazladır bu işi yapıyorum ve sizinle çalışmak isterimm kasiyerlik ve reyon dan anlarim
Ben zuhal yaman izmir kemalpasa da otrymm 10senedn fazla marketcilik deneyimm vardır kasiyerlik ve reyon islerini yillardr yapiyorum suan çalışmiyorum
İzmirde yaşiyorum 1978 dogumluyum 13 yıl markette çalismam var arti e sınıfı ehliyetim var.izmir içinde herhangi bi şubede reyon görevlisi olarak is ariyom.
manisa akhisar ilçesinde iş arıyorum 2 sene yeşil porakalda kasiyerlik yaptım
Muğla milas çevresinde iş arıyorum 5413378208 ulaşabilirsiniz
16 yıldır market tecrübem vardır. Mağaza sorumluluğu kasiyerlik yaptım. Bilginize