İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı DUS ve TUS Sınavları Soruları Açıklandı İnceleyin

20.09.2015

2015 Yılı DUS ve TUS Sınavları Soruları Açıklandı İnceleyin

Merhaba Sayın Okurlarımız. Diş Hekimliği Uzmanlığı ve Tıpta Uzmanlık Sınavının Soruları ÖSYM tarafından %10 luk bir kısmının açıklandığı duyuruldu.Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) olan ve Sonbahar Dönemine ait olan sınav sorularının erişime açılmasının ardından sınava girenler sorularına bakabilmeleri için fırsat sunulmuştur. Ayrıca 2015-TUS Sonbahar Dönemi Sınavının Temel Soru Kitapçığı Yayınlandığını da söyleyebiliriz. ÖSYM tarafından bu iki sınavının sorularının %10’luk bölümünün açılmasıyla beraber karşılaştırma yapabilirsiniz.Alt kısımda verilmiş olan mavi renkli bağlantılardan soruların açılmış olan kısmına bakabilirsiniz.
Soruların tamamının erişime açılması konusunda henüz bir açıklama gelmediğini de belirtelim.

ÖSYM 2015 DUS VE TUS SORULARI

2015-TUS ve 2015-DUS Sonbahar Dönemi Sınavının Temel Soru Kitapçığı bakmak isteyen ve  sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri için üst kısımda verilmiş olan bağlantılardan yardım almaları gerekmektedir. Yapılan açıklamalarda sınav sorularına ilişkin sadece yüzde 10’luk bir kısmının açıklandığını belirtmek istiyoruz. ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden sisteme giriş yapmaları ve bu şekilde bakmaları gerekmektedir. Sınava başvuran adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile sorulara erişebileceklerdir.

2015 YILI DUS VE TUS SINAVLARI

Gelecek yıllarda bu sınavlara girecek olan adayların 2015 yılında yapılmış olan sınavlarda çıkan soru tiplerine bakmaları son derece önem arz etmektedir. Bu yüzden altta verilmiş olan bağlantı adresleri üzerinden başvuru yapılmış olan adayların bakmaları için bağlantılar verilmiştir.Gelecek dönemelerde belirtilmiş olan sınavlara girecekseniz bu yılda yapılan sınavların sorularını görmeniz faydanıza olacaktır. Kendi alanınıza uzmanlaşmak istiyorsanız bu sınavlara kesinlikle girmeniz ve başarılı olmanız gerekmektedir.Tıpta Uzmanlık Sınavı,Diş Hekimliğinde uzmanlık sınavına girmiş olan adaylara başarılar dileriz.

2015-DUS Soru Kitapçığının Yayımlanması (%10)
Temel Tıp Bilimleri Testi (TTBT) % 10
Klinik Tıp Bilimleri Testi (KTBT) % 10

Bir önceki yazımız olan 2015 ÖABT Coğrafya Sınavı Sonuçları Açıklandı 18 Eylül 2015 başlıklı makalemizde KPSS 2015 ÖABT Sınav Sonucu, ÖABT Coğrafya İptal Edilen Sorular ve ÖABT Coğrafya Sınav Sonuçları Öğren hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.