İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı Evde Çocuk Bakım Projesi Yeni Randevu Listesi

29.07.2015

Evde Çocuk Bakım Parası Alacaklar Listesi Randevu Tarihi

Merhaba Sayın Okurlarımız.  Bildiğiniz üzere ülkemizde belirli illerde ikamet eden bayanlara istihdam alanları oluşturmak için ve çocuğu olduğu için çalışamayan izin alamayan bayanlar için yeni bir proje geliştirildi. Bu proje kapsamında işe alınmak için bir liste yayımlandı ve bunları sizlere aktarıyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu, Strateji Geliştirme Başkanlığı Tarafından Evde Çocuk Bakımı Projesi Yeni Randevu Listesi (Yedeklerden) Yayınlandı. İzmir Bursa ve Antalya illerimizde şuan için devam eden bu projeye katılacak olanların isim listesi yayımlandı. Bu isim listesi içerisinde ismli olanların isminin karşısında belirtilmiş olan randevu tarihi ve saatinde istenilen kurumda olması gerekmektedir.

Evde Çocuk Bakımı Listesi

Bu proje kapsamında başvuruda bulunduysanız yeni yayınlanan listelerde sizin de isminiz olabilir. Eğer isminiz varsa ve belirtilmiş olan illerden birisinde ikamet ediyorsanız kaçırmayınız. Çünkü hem para kazanmış olacaksınız hem de çocuğunuza bir bakıcı devlet güvencesi altında bakacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumu yani SGK önderliğinde Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından “Evde Çocuk Bakımı” projesi için yedeklerden oluşan yeni randevu listesi alt kısımda verilmiş olan bağlantılarda yer almaktadır. Bu bağlantıları hızlı bir şekilde açarak isminizin olup olmadığına bakabilir kontrol edebilirsiniz.

Evde Çocuk Bakımı Projesi Yeni Randevu Listesi (Yedeklerden) Duyurusu-İZMİR,
Evde Çocuk Bakımı Projesi Yeni Randevu Listesi (Yedeklerden) Duyurusu-BURSA,
Evde Çocuk Bakımı Projesi Yeni Randevu Listesi (Yedeklerden) Duyurusu-ANTALYA

Bu proje kapsamında belirtilmiş olan illerden birisi için evde çocuk bakımı için başvuruda bulunduysanız isminizi kontrol etmek için ve randevu yerini öğrenmek için alt kısımdaki bağlantıları kullanınız.

İzmir Evde Çocuk Bakımı Listesi İçin TIKLAYIN

Antalya Evde Çocuk Bakımı Listesi İçin TIKLAYIN

Bursa Evde Çocuk Bakımı Listesi İçin TIKLAYIN

Bir önceki yazımız olan Dikkat: Yaz Aylarında Çeyrek Altın Fiyatları Yükselebilir başlıklı makalemizde 2015 Yaz Düğün Sezonu Altın Fiyatları, 7 Haziran Seçimlerinin Altın Fiyatlarına Etkisi ve Çeyrek Altın Ramazan Ayından Sonra Çıkar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.