İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Evde Boncuk İşi Yapmak ve Para Kazanmak Mümkün

Eve Boncuk İşi Veren Firmalar ve Evde Ek Gelir Kazanmak 2015

Merhaba Sayın İş arayanlar. Eğer sizde evde para kazanmak istiyorsanız size güzel iş imkanları sunmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki ülkemiz şartlarında para kazanılmadan olmuyor. Bu nedenle de hem ev hanımları hem de üniversite öğrencileri ekipleri ile birlikte firmaların vermiş olduğu işleri yaparak ek gelir sağlamaktadır. Çeşitli işler yaparak sizlerde güzel paralar kazanmak istemez misiniz ? Eğer istiyorsanız sizde Evde Boncuk Süsleme İşi yaparak ek gelir kazanabilirsiniz. Ev hanımları özellikle bu işi yapmaktan çok hoşlanmaktadır. Bizde sizler için en iyi iş fikirleri sunmaya devam ediyoruz. Peki bu iş nasıl oluyor yani evde boncuk işi nasıl yapılıyor bilmiyorsanız bu konuda bilgi vermek istiyoruz.

Evde Boncuk İşi Yapmak ve Para Kazanmak 2015

Boncuk İşi Nerelerde Kullanılıyor:

1-Kolye Yapımında
2-Triko Süsleme İşinde
3-Bilezik ve Yüzük Süsleme

gibi işlerde boncuklardan faydalanılmaktadır. Firmaların size göndereceği malzemeleri sizden istenildiği hale getirip dizmeniz gerekmektedir. Bir firma ile anlaşırsanız işiniz daha rahat olacaktır. Neden diye soracak olursanız satış konusunda sıkıntı yaşamaz yapmış olduğunuz ürünler elinizde kalmaz. Firmalar size verdiği Boncuk Malzemeleri ile sizden nasıl takılar ya da ürünler istediklerini bildiriyorlar. Sizde buna göre yapıyorsunuz. İsmek  İstanbul ilimizde bu işi yaptırmakta öğretmektedir. Hemde ücretsiz kurslar ile.Ayrıca size önerimiz belediyelerin ev hanımları için açmış olduğu halk eğitim merkezleri ya da meslek edindirme kurslarına giderek bu işi daha iyi öğrenebilir el pratikliği yapabilirsiniz.Evde Ek İş yapmak istiyorsanız bu işi yapabilirsiniz.  Ayrıca yapmış olduğunuz ürünleri kendinizde satabilirsiniz. Firmalar ile anlaşmak yerine malzemeleri kendiniz alıp kendiniz yine online alışveriş sitelerinde satışa sunabilirsiniz. Farklı boncuk işi yaparak büyük bir kesime hitap edebilmeniz gerçekten hayal değil gerçektir.  İstanbul ilimizde ve Ankara,İzmir,Adana ve Bursa ilimizde bu işler yoğun olarak yapılmaktadır.

Peki bu boncuk dizme işi nerelerde kullanılıyor diye merak ediyorsanız hepimiz biliyoruz aslında. Hediyelik eşya satan firmalar ya da hanımlar için takı malzemeleri takı ürünleri satan mağazalar bu ürünleri sizlerden istemektedir. Yani giysilerimizin üzerinde ve trikolarda bu tür aksesuarlara rastlamak mümkündür. Ayrıca ayakkabı süsleme işinde bile boncuklardan faydalanılmaktadır.Peki hangi firmalar boncuk işi veriyor diyorsanız da firmaların sizinle iletişime geçmesi gerekmektedir.

FİRMALARIN İLANLARI HAKKINDA BİLDİRİM ALMAK İÇİN

Evinize katkıda bulunmak istiyorsanız ve firmaların ilanları yayınlandığında bildirim almak istiyorsanız sitemizin en alt kısmında bulunan yorum kısmına düşünce, tecrübe ve fikirlerinizi yazarak sizlerde firmaların ilanları yayınlandığında haberdar olabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Gaziantep Evde Nikah Şekeri İşi Yapmak 2015 başlıklı makalemizde Ev Hanımları Evde Yapılacak İşler 2015, Gaziantep Evde Ek İş İlanları 2015 ve Gaziantep Evde Nikah Şekeri İşi 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1494 YORUM
  1. ARİF DALGIRAN dedi ki:

    kalem montaj işi, takı işi,
    boncuk işi, davetiye katlama işleri yapmak istiyorum esimle birlikte yapabiliyoruz arif7474@hotmail.com

  2. pakize dedi ki:

    evde ek iş yapmak istiyorum.2 kişiyiz. sivas zaradayız.

  3. necla dedi ki:

    bursa yıldırım necla ozcan ev hanımıyım emrecakal25@hotmail.com

  4. Medine Dağlar dedi ki:

    Merhaba Ben İstanbul Ümraniye Çakmakta Oturuyorum Çocuklarımın Okul Masraflarını Karşılamak İçin Bu işe İhtiyacım Var Daha Önceki Yıllarda Bu işi Usta Olarak Yaptım.

  5. meral dedi ki:

    ev hanımıyım adana yuregirde ikamet etmekteym boncuk işi yapmak istiyorum

  6. EBRU ÖZTÜRK dedi ki:

    Merhaba,
    Ben Ebru Öztürk.İzmir ilinin Balçova semtinde yaşıyorum.Takı işleriyle ilgileniyorum.Hepsi kendi tasarımım.Çevremde ihtiyacı olan birkaç arkadaşıma sizin de aracılığınız ile yardımcı olmak istiyorum.Sizin sayenizde hem para hem de öz güven kazanmış olacaklar.İlginiz için teşekkür ederim.
    Olumlu ya da olumsuz ararsanız sevinirim.Hepinize kolay gelsin.
    TEL:533 318 53 78

  7. Meltem dedi ki:

    Çok severek yapıyorum boncuk işi yapabilirim.2 kişiyiz halk eğitim belgemde var takı tasarım üzerine izmir Mithat Paşa’da ikamet etmekteyiz.ilginize teşekkürler.lütfen cevap bekliyoruz.

  8. ZEYNEP YAYLA dedi ki:

    ANKARA BATIKENTTE OTURUYORUM İŞE ÇOK ACİL İHTİYACIM VAR DÖNERSENİZ SEVİNİRİM.

  9. ipek dedi ki:

    Çukurova Üniversitesi nde 1. sinif öğrencisiyim elimden her iş gelir.

  10. Burcu dedi ki:

    Merhabalar. istanbul gultepede oturyorum. Boncuk is, taki , nikah seker gibi her isleri yaparim. Lutfen bana donus yaparsiniz sevinirim.

1 5 6 7 8 9 148