İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Evde Çorap İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Çorap İşi Veren Firmalar 2015

Merhaba Sayın İş Arayanlar. Ev hanımları aile bütçenize katkıda bulunmak istiyorsanız ve henüz kendinize uygun bir iş bulamadıysanız size güzel haberlerimiz var.Son zamanların gözde işleri arasında yer alan ve evde ek iş arayan bayanların çok fazla talep ettiği hem basit hem de parası güzel olan bir iş hakkında size bilgi vermek istiyoruz. Çoraplar biliyoruz ki hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Hem kışın hem de yazın ayaklarımızı korumak için giydiğimiz çoraplar aslında bazı insanlara da para kazandırmaktadır. Eğer sizde evinizde oturduğunuz yerden para kazanmak istiyorsanız ve evde boş oturmaktan gerçekten sıkıldıysanız evde çorap işi yaparak para kazanmak mümkündür. Şimdi bu iş hakkında biraz ayrıntı verelim sizlere. Evde Çorap İşi hangi illerde fazla yapılıyor diye soracak olursanız İstanbul,Ankara,İzmir ve Bursa gibi illerimizde yoğun olarak yapılmaktadır.

Evde Çorap İşi 2015

Aslında yapacağız iş çok basit bir iştir. Hangi çorap firması ile anlaştıysanız o firmanın size vereceği çoraplar arasında defolu olanları ayırmanızı istemektedir. Defolu ürünleri sağlam ürünlerden ayırmanız karşılığında size ücret ödenmektedir. Üretimde tasarruf etmek amacı ile ve hanımlara evde çalışabilecekleri bir ortam yaratmak amacıyla bu iş gerçekten çok iyi diyebiliriz. Evde Çorap İşi 2015 yılında da devam edecektir.Ürünlerin ayrımını yaparken de dikkat etmeniz gerekmektedir. Ürünlere bir zarar gelmemesi gerekmektedir.

Bu firmalar sizlere ürünlerini ya elden teslim ederler ya da kargoyla gönderirler. Eğer kargoyla gönderirlerse sizinde onlara kargoyla yollamanız gerekmektedir. İş bitiminde sizde paranızı alabilirsiniz.

Evinize katkıda bulunmak istiyorsanız ve firmaların ilanları yayınlandığında bildirim almak istiyorsanız sitemizin en alt kısmında bulunan yorum kısmına düşünce, deneyim ve fikirlerinizi yazarak sizlerde firmaların ilanları yayınlandığında haberdar olabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Evde Kalem İşi Yaparak Para Kazanın 2015 başlıklı makalemizde Evde Ek İş İlanları 2015, Evde İş İmkanları 2015 ve Evde Kalem İşi Yapmak hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 527 YORUM
  1. bediha dedi ki:

    evde çorap işi yapmak.istiyorum çocuklğmdan beri bu işin içindeyim overlok işi forma etiket hepsini bliyorum

  2. İsmail Öztop dedi ki:

    Ayşe Öztop konya Meram bu işi çok istiyorum

  3. Şerife ünal dedi ki:

    Merhabalar ben acil tıp teknisyeni ve işyeri hemşiresiyim.Alanimda tecrübeliyim. Fakat 2 kızım olduğu için ve bırakacak güveneceğim yer olmadığı için çalışamıyorum 1 senedir. Bunun için evden çalışmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Paketleme işi olabilir yapabilirim. Bana ulaşırsanız memnun olurum. İyi çalışmalar

  4. Burcu erdem dedi ki:

    istanbul eyüp de yasiyrm

  5. Emine dedi ki:

    İstanbul pendik kaynarca da oturuyorum evdeiş istiyorum bana dönerseniz sevinirim

  6. hasret dedi ki:

    İhtiyacım var ankarada yaşıyorum

  7. Naz Erdoğan dedi ki:

    Daha önce corap firmasında çalıştım deneyimliyim. Yapmak istiyorum.

  8. Hafize Yıldırım dedi ki:

    Ankara’da yaşıyorum zor durumdayım evde her türlü paketleme vs işlerini yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun

  9. Hafize Yıldırım dedi ki:

    Evde her türlü paketleme vs işlerini yapmak istiyorum lütfen çok zor durumdayım yardımci olurmusunuz

  10. Irem Bolat dedi ki:

    Üniversite öğrencisiyim Ek iş yapmak istiyorum . Iletişime geçerseniz sevinirim . Ankara Gölbaşı

1 49 50 51