İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 PTT Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

03.08.2015

PTT Temmuz 2015 Başvuru Sonuçları Açıklanma Tarihi

Merhaba Sayın Okurlarımız. Temmuz ayında PTT Büyük alımı gerçekeleştirdi ve toplamda 990 kişiyi işe almak için ilan vermişti. Alınacak olan personeller arasında Posta Dağıtım Görevlisi,Teknisyen,Mimar,Avukat,Gişe Personeli,Tekniker ve Büro Personeli alımı vardı. 24 Temmuz – 30 Temmuz 2015 arasında yapılan başvuru sonuçları açıklandı mı başvuru yapanların merak ettiği konular arasında yer almaktadır.Kamu Personeli Seçme Sınavından yani KPSS’den en az 50 alanların başvuru yapabileceği kadrolarında olması bu ilanlara yoğun bir ilgi oluşturdu. Başvurular internet üzerinden online bir şekilde alınırken başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih konusunda PTT’den henüz net bir açıklama yok. Dilerseniz hangi kadroya kaç kişi alınacak kaç kişi başvuru yaptı detaylara geçelim.

PTT Temmuz 2015 Başvuru Sonuçları

PTT 990 PERSONEL ALIMI İLANI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU SONUCU SORGULA

PTT PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

Mühendis Kadrosuna: 81 Kişi
Dağıtıcı Kadrosuna: 626 Kişi
Gişe ve Büro Görevlisi Kadrosuna:210 Kişi
Tekniker Kadrosuna:54 Kişi
Avukat Kadrosuna:13 Kişi
Mimar Kadrosuna: 6 Kişi

Başvuru yapan adaylar bu verilmiş olan kadrolar için uygun görülmeleri ve şartları taşımalarında durumunda başarılı olarak sayılacak ve görev yerlerine gönderileceklerdir. Merak edenler için PTT’de Çalışmak Nasıl Oluyor ? Hangi haklara sahip olunuyor sigortalılık ve emeklilik işlemleri hangi durumda bunlara da değinelim.

PTT PERSONELLERİNİN HAKLARI

PTT’de 990 Personel Alımı İlanı ile yerleşen adaylar memur statüsünde olmayacak kurumun İdari Hizmet Sözleşmesiyle alım olacaktır. Sigortalı bir şekilde çalışacaktır.Yani halk diliyle konuşmak gerekirse Emekli Sandığına tabii olmayacaklardır.

⇒ PTT Personel alımında hangi kadro olursa olsun görevini sürekli olarak yapmasına engel bir sağlık probleminin olmaması gerekmektedir. Sağlık sorunu olanlar PTT İlanlarına başvuru yapamazlar.

Yaş durumu da PTT’nin personel alımında önemli bir kriterdir. KPSS yolu ile alınan başvurularda kadrolar için yaş şartı aranmazken ancak diğer kadrolar için 35 yaşından büyük olmamak şartı vardır.

PTT Personel Alımına Hangi Bölüm Mezunları Başvuru Yapacak ? Merak edilen sorunun cevabını da aktaralım. Her bölüm mezunu değil sadece listede listede yer alan bölümlerden mezun olanlar kadrolara başvuru yapabilecektir.

NOT:Başvuru Sonuçları Açıklanır Açıklanmaz Sitemizden Duyurulacaktır.

PTT Personel Alımı Şartları İçin TIKLAYIN

Bir önceki yazımız olan Dikkat: Yaz Aylarında Çeyrek Altın Fiyatları Yükselebilir başlıklı makalemizde 2015 Yaz Düğün Sezonu Altın Fiyatları, 7 Haziran Seçimlerinin Altın Fiyatlarına Etkisi ve Çeyrek Altın Ramazan Ayından Sonra Çıkar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.