İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı Geleceği En Parlak Meslekler Hangileri

Geleceğin İş Olanağı Fazla Meslekler Nelerdir 2015 Yılı

Merhaba Sayın Okurlarımız. Malum ülkemizde iş bulmak gerçekten zorlaşmakta ve yeni meslek dalları ortaya çıkmaktadır. Buna bağlı olarak genç arkadaşlarımız da gelecekte iş bulmakta zorlanmamak için iş olanağı daha fazla olan kısaca önü açık olan meslek gruplarına yönelmektedir. Eğer sizlerde henüz ilerde hangi mesleği seçeceğinize karar veremediyseniz sizlere ışık tutmak amacı ile ilerde en fazla ihtiyaç duyulacak olan mesleklerden oluşan bir makale hazırladık. Umuyoruz ki bu makalemizde yeni iş olanakları sizlere faydalı olur ve size bir yol gösterir.

Geleceği Parlak Olan Meslek Dalları Nelerdir 2015

Mühendislik: Ülkemizde en fazla tercih edilen ve kazanmak için puanların çok yüksek olduğu bazı mühendislik dalları bulunmaktadır. Özellikle İnşaat Mühendisliği,Bilgisayar Mühendisliği,Uzay Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği gibi mühendislik dalları gerçekten ilerleyen zamanlarda gözde olacak olan meslek grupları arasında yer almaktadır. İlerde uzayda ve marsta insanların yaşaması için çeşitli çalışmalar yapan Uzay Çalışmaları yapan kişilerden olmak istiyorsanız bu mühendislik dallarından birisini tercih edebilirsiniz. Ayrıca Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği de son zamanlarda daha sık kullandığımız internet için vazgeçilmez mühendislik dallarındandır. Bilgisayar Mühendisliği de çeşitli programlar yazmak ve mobil uygulama geliştirmek isteyenler için tercih edilebilir meslekler arasında yer almaktadır.

Fizik Tedavi Uzmanlığı: Malum ülke nüfusunun bir kısmı da yaşlı kesimden oluşmaktadır. Aslında sadece yaşlı insanlar için değil tüm insanlık için gerekli olan Fizik Tedavi Uzmanları yani Fizyoterapistler gelecek için güzel çalışmalar vaat eden meslek dallarından sayılabilir. Ayrıca nasıl fizik tedavi uzmanı olunur bu konuda vermiş olduğumuz yazımızı incelemek için Buraya Tıklayarak makalemizi okuyabilirsiniz.

Aktüerya: Bu aslında sizlere yabancı gelebilir ancak bir çok insan tarafından da bilinmektedir. Aktüerya mesleği nedir diye soracak olanlar için kısa bir özet yapalım. Finansal riskleri değerlendirebilen bunlara çözüm bulabilen ve bu çözüm için uzun dönemde ne gibi sonuçlar doğurabileceğini irdeleyen profesyonellere verilen isimdir. Kısaca para yani Finans sektörü ile ilgilidir.   Bu sektörde çalışan insanlarda ilerde çok iyi maaşlarda çalışabilecek insanlar arasında gösterilmektedir.

Sizlerde bu sektörlerden birisinden size uygun olanı seçerek gerçekten ilerisi için iyi bir seçim yapmış olabilirsiniz. Makalemiz umuyoruz ki sizler için faydalı olur.

Kaynak

Kaynak

Bir önceki yazımız olan Otomotiv Mühendisliği Maaşları ve İş İmkanları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.