İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

Evde Yapabileceğiniz Ek İşleri Şimdiden Alın

Merhaba Sayın Okurlarımız. Eve ek iş veren firmalar bildiğiniz üzere anlaşma sağladıkları insanlarla yıl boyunca çalışma yapmaktadır. Eğer bir firma ile anlaşma sağlamanız durumunda yıl boyunca yapabileceğiniz işlerden çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Evde Davetiye Katlama, Evde Kutu Katlama, Evde Anahtarlık İşi ve bunlara benzer hem yapması kolay hem de parası yüksek olan işler devam edecektir.

EVDE EK İŞ YAPMAK

Eve ek iş veren firmalar hem dışarıda çalışmak istemeyenlere hem de bayanlara yönelik işler ile kadın istihdamı sağlamak amacıyla ek işler verilmeye başlanacaktır. Evinizde yapabileceğiniz ek işler farklı olacağından kendinize uygun olanı seçmeniz ve ona göre bir karar vermeniz gerekmektedir. Yani el beceriniz yüksekse, bunu kullanarak evinizde oturduğunuz yerden paralar kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yılında Evde Davetiye Katlama İşi: Evinizde yapabileceğiniz en sağlıklı ve en kolay işlerden birisi şüphesiz ki bu. Evinizde katlayacağınız davetiyeleri anlaşma sağlamış olduğunuz matbaalar ve düğün salonları aracılığı ile yapabilirsiniz. Sizden istenilen şekilde ve zamanda katlamış olduğunuz davetiyelerin teslimi sizin tarafınızdan yapılmaktadır.

Evde Poşet Katlama İşi : Evinizde yapabileceğiniz bir diğer işlerden birisi kalıplar halinde gelen poşetlerin katlanması işidir. Fabrikalardan çıkan poşetlerin katlanması uzun uğraş gerektirdiğinden fabrikalar bu alanda görev yapacak personeller yerine kadınlara ya da evinde çalışmak isteyenlere istihdam sağlamak amacıyla bu şekilde sürdürmektedir.

EVDE YAPILACAK EK İŞ İLANLARI 

Gelecek yılın bolluk ve bereketinden faydalanmak isteyenlerin yapabilecekleri ek işler elbette bunlarla sınırlı değil. Kendi el becerinize göre yapabileceğiniz yemeklerin satış işlemlerini de yapabilir bu yolla güzel paralar kazanabilirsiniz. Evde hazırlayıp lokanta ve ev yemekleri işletmelerine satabileceğiniz böreklerden tepsi başına isteyeceğiniz 50 lira gerçekten güzel para olarak görülebilir.

EK İŞ VEREN FİRMALARLA İLETİŞİM KURMAK

Firmalarla iletişim kurmak için sizlerin yapması gereken basit işlemler var.Bunlar Evinize katkıda bulunmak istiyorsanız ve firmalar ilan verdiğinde dönüş almak istiyorsanız sitemizin en alt kısmında bulunan yorum kısmına yazarak  firmaların ilanları yayınlandığında haberdar olmanızı sağlayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan İstanbul Avcılar Evde Ek İş İlanları ve Evlere İş Veren Firmalar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1294 YORUM
  1. Rümeysa dedi ki:

    İstanbul

  2. Ebru dedi ki:

    Ben kocaeli gebzedeyim ürün paketleme isi istiyorum burayada gonderirmisiniz bu ise cok ihtiyacim var lurfen yardımcı olurmusunuz

  3. Nur dedi ki:

    Biz 3kisilik grubuz Ankara akyurtta gonderirsiniz değil mi

  4. Tuğba dedi ki:

    Evde ekip arkadaşlarım var bende ek iş yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim aileme katkıda bulunmak istiyorum bu işe ihtiyacım var boncuk dizme işi olur paketleme işi olur

  5. Doğan dedi ki:

    Merhabalar ben evde davetiye katlama işi yapmak istiyorum lutfen dönüş yaparsanız sevinirim elim hızlıdır

  6. Serpil dedi ki:

    Konya Selcuklu da oturuyorum ise ihtiyacim var paketleme davetiye katlama vb işleri yapabilirim

  7. Hatice oksal dedi ki:

    Adana seyhanda otuyorum acil ihtiyacim var calismaliyim

1 124 125 126