Nisan 2015 KPSS Memur Atamaları Açıklanan Kadrolar
KPSS 2015/1 Memur Atamaları Netleşiyor Kurumların Kontenjan Sayıları
Merhaba Sayın Okurlarımız. Atanamayan memur adaylarının merakla beklediği Ek Yerleştirmeler yani KPSS 2015/1 Memur Atama Kadroları yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Buna bağlı olarak bu atamaların ve yerleştirmelerin daha güvenilir ve sağlıklı bir ortamda yapılabilmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyaçlarının ne kadar olduğunu Devlet Personel Başkanlığı Dairesine bildirmesi gerekmektedir. Eğer sizlerde bu atamayı bekliyorsanız ve merak ettiğiniz konular varsa bize makale altında bulunan yorum kısmından sorularınızı sorabilirsiniz. En çok merak edilen konuların başında 2015 KPSS Memur Atamalarında Hangi Kurum Ne Kadar Memur Alacak. Bu en çok merak edilen konudur. Şimdi sizlere açıklanan ve tahmin edilen devlet kurumlarının istemiş olduğu devlet memuru kadroları hakkında bilgi verelim.
Gençlik ve Spor Bakanlığı da 2000 e yakın kadro isteyebilir. (Henüz Açıklanmadı) Malum bu yıl KPSS 2015-1 memur yerleştirmeleri 16-24 Nisan arasında yapılacak. Daha zaman var ama yinede kurumların açıklamasını bekliyoruz.
Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına da 2000 Veteriner Hekim ve Mühendis alınması kesin diyebiliriz. Ancak daha net bir bilgi yok. Bilgi netleşince buradan sizlere duyuracağız.
Yakın bir zamanda açıklamış olduğumuz Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 3000 Ek Memur Alımı yapacağını duyurmuştu. Bu haberimizi daha detaylı okumak için TIKLAYINIZ
Yine daha önce bizden duymuş olduğunuz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre toplamda 5000 Personel Alımı yapmayı planlıyor. Bu haberimizi okumak için TIKLAYINIZ
Ve Sıra geldi KPSS 2015-1 Memur Yerleştirmeleri En Fazla Alım Yapacak olan kurumu duyurmaya. Hepinizin tahmin edeceği üzerine Sağlık Bakanlığı. Çünkü bu kurumun neredeyse 400 Bin Personel ve memur açığı mevcuttur.
Sizlere tüm kurum ve kuruluşların personel ve memur alım sayıları açıklandıkça sitemiz üzerinden aktaracağız. www.isilanlarim.net’i takip etmeyi unutmayınız.
Bir önceki yazımız olan Psikiyatrist ve Psikolog Arasındaki Farklar Nelerdir başlıklı makalemizde Psikiyatrist Doktor Mu, Psikiyatrist Kime Denir ve Psikiyatrist Kimlere Denir hakkında bilgiler verilmektedir.

Merhaba hocam,
Lise KPSS için sınava giriş yaptım ve 95 puan aldım, Türkiye geneli 470 lerdeyim, atama ne zaman ve atanma şansım varmı?Tercihleri nasıl yapmalıyım
Hüseyin Bey hem puanınız olsun hem sıralamanız olsun diğer adayları kıskandıracak cinsten gerçekten bu puanla açıkta kalmanız mucize olacaktır. Biliyorsunuz tercihleri 22 Hazirana alındı. Biraz Beklemeniz gerekecek. Tercihleri çok doğru yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mutlaka bir dershaneden yardım alın.
Hocam benim anlamadığım, hali hazırda biz Uzman Erbaşlara” Kendi istekleriyle ordudan istifa etmek suretiyle ayrılanlara başka kuruma geçiş yapabilirler” diye bir kanun varken başvurduğumuz bütün kurumlardan neden olumsuz cevabı alıyoruz?.Bizimde bir ailemiz, çoluk çocuğumuz var. Devlet büyüklerimizden atanma bekleyen biz Uzman Erbaşlarada yardımcı olmalarını istirham ediyoruz.Lütfen bizide düşünün!…
Önder Bey yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Umuyoruz ki devlet büyüklerimiz sesinizi hatta sesimizi duyar da bu duruma da bir çözüm bulur.
Hocam nisanda antronorluk atamasi olurmu 136 siradayim olursa ataniy miyim
Aslı Hanım Atamalar Hazirana Alındı biliyorsunuz ki. Sıralaması sizden daha iyi olan arkadaşlar mevcut fakat Spor Bakanlığı ne kadar kadro verecek belli değil.
mrb hocam ben yaşlı bakımı önlisans mezunuyum puanım 83.6 sıralamam da 56 nisan yada mayısta atama var deniliyor atanma şansım nedir sizce? tşkler
Burak Bey Atamalar Hazirana alındı biliyorsunuz. Ondan önce bir atama olur mu bilmiyoruz fakat alanınızdan kadro verirlerse atanabilirsiniz. Sıralamanız çok iyi.
sağlık bakanlığı tam tarih vermiyor ama nisan yada mayısta 10200 sağlıkçı alacaz diyor. her sene kurum içi atma yapılıyor bide kendisi de hazirana kadar 10bin sağlıkçı alacaz demişti daha evvelden de gerçi dediklerinin hiçbirini yapmadı ama ha bire hazirana kadar 10bin alacaz diyor.
bu sene mezun olacam acil tıp teknisyenliği 77 kpss puanım var bölüm sıralamam 2295 atanma şansım varmı ATT olarak
Başak Hanım sıralama sıkıntı çıkartabilir.
Sağlık kurumları işletmeciliği önlisans için atama yapılmayacak mı?
Spor yöneticiliği mezunuyum 69.90 kpss puanım bölüm sıralamam 590 atanma şansım varmı sportif eğitim uzmani olarak
Puan ve sıralama epey bir düşük Sevda Hanım. 70 ve üzeri bir puan olsa daha çok şansınız olabilirdi.
Admin
atama tarihleri değişmiş görünüyor bu konuda bilginiz varmı?
Evet Sabri Bey. KPSS Tercihleri 22 Haziran ile 1 Temmuz 2015 arasında yapılacak. 2. Yerleştirme ise 16 Kasım – 25 Kasım 2015 arasındadır. Onaylanmış kesin bilgidir.
hocam önlisans işletme mezunuyum puanım 80 atanabilme şansım nedir
Sıralamanız hakkında bilgi verir misiniz ? Selda Hanım
Siralamam 870 hocam cevap verirdeniz ssevinirim 3163 alan kodum
Sıralamanız gayet güzel Selda Hanım. Atanma şansınız yok değil. Kadrolar açıklanınca iyi bir tercih yaparak umudunuzu daha da yükseltebilirsiniz.
Tskler hocam insallah atanirim ya cok istiyorum atanmayi
İnşallah atanırsınız Selda Hanım.
Slm hocam önlisans turizm mezunuyum.puanın 85.581 genel sıralamam 4286 bölüm sıralamam 3. E sınıfı ehliyet ve 5 yıl deneyimim var. Kalorifer belge var. Bilgisayar işler sertifikam var. 3001 den bölümden yada saydıgım özelliklerden haziranda atanabilirmiym. tskler
Ali Bey puanla sıralamanız güzel fakat dediğiniz bölümler için ne kadar kadro verilir bilmiyoruz. Biraz beklemeyi öneriyoruz.