İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Astsubay Maaşları ve Zam Oranları

26.01.2015

Astsubay Maaşları 2015 Yılında Ne Kadar Olacak

Merhaba Sayın Okurlarımız. Eğer sizlerde Astsubayların Ne Kadar Maaş aldığını  merak ediyorsanız sizlere bu konuda bilgi vereceğiz. Astsubay Maaşları 2015 yılında Ocak ve Temmuz aylarında yapılan zamlar ile artmaktadır. Maaşları çalıştıkları yerlere ve rütbelere göre değişmektedir. Ayrıca Astsubaylar Komando tazminatı ve Aile yardımı, çocuk ücreti almaktadırlar.Astsubaylar Rütbelerine göre Astsubay Çavuş, Kıdemli Çavuş, Üst Çavuş, Kıdemli Üstçavuş, Başçavuş ve Kıdemli Başçavuş olarak rütbelendirilmektedir ve buna göre maaş almaktadır. Astsubay Maaşları 2015

Ayrıca bu maaş oranları çalıştıkları yerlere göre değişmektedir. Doğu’da çalışanlar Astsubaylar Batıda çalışanlara göre daha fazla maaş almaktadır. Ohal Bölgesi olarak adlandırılan bölgelerde görev yapanlar maaş farklı almaktadır.

2 Kademeli Kıdemli Başçavuş: 3344 lira Başçavuş: 2879 lira Üstçavuş: 2696 Çavuş: 2340 lira maaş almaktadır. Ohal Bölge Tazminatları, Komando gibi branş tazminatları hariç aile yardımı ve çocuk ücreti eklenerek fiyatlar belirtilmiştir.

Ayrıca Polislere yapılan zamdan sonra Astsubaylar epey bir tepki gösterdi. Son zamanlarda televizyonlarda ve medyada görmeye alışkın olduğumuz haberlerden olmaktadır. Eğer sizlerde bu Astsubay Olmak İstiyorum diyorsanız mutlaka bu yazımızı okumalı ve ona göre tercihinizi yapmanız gerekmektedir.

Bir önceki yazımız olan 2015 Uzman Çavuş Maaşları Ne Kadar ve Zam Oranları başlıklı makalemizde Çocuklu Uzman Çavuş Maaşları, Evli Uzman Çavuş Maaşları ve Uzman Çavuş Maaş Zam Oranları 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.