İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı Subay Maaşları ve Zam Oranları

23.02.2015

Subay Maaşları Ne Kadar Oldu 2015 

Merhaba Sayın Okurlarımız. Askerlik rütbeleri arasında en fazla merak edilen ve üniversite mezunlarının yoğun bir şekilde talep ettiği Subaylık güzel bir meslek olup merak ettiğiniz maaşlar hakkında da sizlere bilgi vermek istiyoruz.Askeriye için önemli görevlerde bulunan ve olmaza olmaz rütbeliler arasında yer alan subayların maaşları her sene olduğu gibi 2015 yılında da zamlanarak farklı bir hale gelmiştir. Ortalama olarak %3 lük bir artışından ardından Subay Maaşlarında gözle görülür bir artış meydana geldi diyebiliriz.Özellikle de subay olmak isteyenlerin en merak ettiği konudur maaşları. Şimdi sizlere bu konuda yardımcı olacağız. Çünkü subaylığında alt rütbeleri olduğundan dolayı maaş oranları değişebilmektedir.

2015 Senesi Subay Maaşları

Aşağıda sizler için daha anlaşılır bir liste hazırladık. Bu listeye bakarak sizlerde hangi subay ne kadar maaş alıyor bunları görebilirsiniz. En fazla merak edilen Askeri Personel Maaşları ndan olan Subaylar için maaş listesi aşağıdaki gibidir.Dilerseniz hep beraber bakalım.

1-Binbaşı: 3.450 TL
2-K.Yüzbaşı: 3.350 TL
3-Yüzbaşı: 3.200 TL
4-K.Üsteğmen: 3.100 TL
5-Teğmen: 2.850 TL
6-Asteğmen: 2.400 TL

Ocak ayında verilen zamlardan sonra subayların aldıkları maaş yukarıdaki gibidir. Tabi ki 2015 yılı için zam bitmiş değil. Temmuz ayında verilecek olan zam ile rakamlar değişecektir. Bu rakamlar Ocak 2015 den itibaren geçerlidir.Askerlik görevini en iyi şekilde yerine getiren subayların almış olduğu bu rakamlar aslında normal bir memur maaşı diyebiliriz. İşin vermiş olduğu stres de buna eklenince olması gereken maaş rakamları arasında yer almaktadır. İlerde sizlerde subay olmak istiyorsanız ya da subay olmak istiyorsanız fakat ön araştırma yapıyorsanız rakamlar bu şekildedir. Sitemizi sık sık takip ederek ya da facebook sayfamızdan bizi takip ederek en güncel maaşlara ulaşabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Otomotiv Mühendisliği Maaşları ve İş İmkanları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.