İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 Yılı Müfettiş Maaşları Ne Kadar

14.03.2015

Müfettiş Maaşları 2015 Maaşları ve Zam Oranları 

Merhaba Sayın Okurlarımız. Bildiğiniz üzere bir çok devlete bağlı göre alan müfettişler devlet dairelerinde bir takım olaylar sonucunda ortaya çıkan sorunları denetlemek üzere dairelere giden hatta zaman zaman kurumlardan alınan ihbarlar doğrultusunda acil baskınlar yapan müfettişler, devlet kurumlarında olan olayları,eksiklikleri,başarıları, olması gereken ve olmaması gerekeni gerekli mercilere aktarmakla görevli olan Müfettişler bu kadar büyük sorumluluğu alan devlet memurlarıdır. Maaşları da her zaman merak edilmiştir. Memurluk derecesine ve kademesine göre maaşlarında da epey değişiklik olan Müfettişlerin merak edilen maaşlarını sizlere aktarmak istiyoruz.

Müfettiş Maaşları ve Zamnları

Belki bir çoğumuz ilkokuldayken tanıştık müfettişlerle. Müfettişler gelmeden bir hazırlık halinde olurduk. Yani eğitim kurumlarını inceleyen insanlara da müfettiş denilmektedir. 2015 Yılı Ocak Müfettiş Maaşları en düşük rakam 3.940 TL olarak bilinmektedir. En fazla müfettiş maaşı ise 4.972 TL olarak bildirilmiştir. Ülkemiz şartlarına bakacak olursak normal bir maaş alan müfettişler kimileri için yüksek kimileri için ise az maaş almaları yorumlanmaktadır.

Kurum içi denetlenmesi,incelenmesi gibi işleri yapmakla da görevli olan müfettişler devlet adına çalışan adamlardır. Yetkileri epey bir geniştir ve kullanabilme hakları mevcuttur. Ocak ve Temmuz ayları olmak üzere yıl içerisinde 2 kere zam alan müfettişler farklı alanlarda hizmet verebilir.

Daha önce her kurumda farklı farklı müfettişler olduğundan bahsetmiştik. Milli Eğitim Müfettişi ayrı Vergi Müfettişi ayrı alanlarda görev yapar ve uzmanlık alanları farklı olan insanlardır. Yani hepsi aynı eğitimi almaz. İlerleyen günlerde sizlere nasıl müfettiş olunur bu konu hakkında da bilgi vereceğiz. Özellikle de insanlar Milli eğitim ve Vergi Müfettişliklerine ilgi duymaktadır. Maaşları da göz önüne alınacak olunursa gerçekten güzel bir maaş ile memurluk diyebiliriz.

Kaynak

Kaynak

Bir önceki yazımız olan Otomotiv Mühendisliği Maaşları ve İş İmkanları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.