İş İlanlarım.Net – Güncel İş İlanları

2015 En Yüksek Mühendis Maaşı Ne Kadar

14.01.2015

2015 En Yüksek ve En Düşük Mühendis Maaşı Ne Kadar 

Merhaba Sayın Okurlarımız. Ülkemizde ve dünyada en popüler mesleklerden birisi olan mühendisler hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Eğer sizin hayalinizde de mühendis olmak varsa ve mühendisler şuan ne kadar para kazanıyor bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz. Evet En Popüler Mühendislik Hangisi diye merak edecek olanlar içinde cevabımız hazır. Bunların başında Makine Mühendisleri gelmektedir. Arkasından İnşaat,Otomotiv ve Bilgisayar Mühendisleri gelmektedir. Hayalinizi sakın ertelemeyin.  Mühendis olmak istiyorum diyorsanız ve meslek hakkında bilgi edinmek istiyorsanız Nasıl Mühendis Olunur makalemizde ayrıntılı şekilde anlattık. Bakabilirsiniz.

mühendis maaşları

Ülkemizde biliyoruz ki inşaatlar epey bir gündemde. Buna bağlı olarak da firmalar inşaat mühendisi alımı daha fazla yapmaktadır. Eğer sizlerde ilerde bir inşaat firmasında mühendis olarak çalışmak istiyorsanız aylık en az 5000 TL ile 10.000 TL arasında maaşınız olacaktır. Tabiki bu rakam çalıştığınız şirkete ve şirketin büyüklüğüne sizin pozisyonunuza göre değişmektedir.

mühendislik dallar

Eğer sizinde böyle bir fikriniz varsa mutlaka gerçekleştirin.En popüler meslek dallarından birisi olan mühendislik çağımızın en iyi mesleğidir. Bilgisayar çağında olmamız nedeni ile de iş bulması gerçekten diğer mesleklere göre daha kolaydır. Ayrıca kendisini yetiştiren bir insan yurt dışında daha iyi eğitim alarak daha iyi firmalarda çok yüksek rakamlara çalışabilir.

Bir önceki yazımız olan 2015 Yılı Doktor Maaşları Ne Kadar ve Zam Oranları başlıklı makalemizde 2015 Yılı En Düşük Doktor Maaşları, 2015 Zam Haberleri ve Doktor Maaşları Zam Oranları 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.